ESNAF ŞAHİN’E KUCAK AÇTI…

Ereğli’de esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti belediye başkan adayı Erol Şahin’e kucak açan esnaf, “Bütçeyi parmak hesabı ile yöneten değil, beyin ile yöneten lazım” diyerek sahip çıktı…

ESNAF ŞAHİN’E KUCAK AÇTI…

AK Parti Kdz. Ereğli belediye başkan adayı Erol Şahin ve İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır şehir merkezindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

Esnaf ziyaretlerine Bağlık Karakolu önünden başlayarak devam eden Erol Şahin girdiği her işyerinde vatandaşın ciddi bir ilgisi ile karşılanıyor.

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin , İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır , Gençlik Kolları Başkanı ekin Alabaş , Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra kalabalık bir partili grubu ile çalışmalarını sürdüren Erol Şahin’e bir esnaf, Kdz. Ereğli belediyesinde insanı ve parayı yönetebilecek,  dolayısı ile de bütçeyi çarçur etmeyecek bir lidere ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Halk artık şunu anladı; Bize parmak hesabı değil, beyni ile matematik hesabı yapacak ve insan yönetmesini bilecek Belediye Başkanı lazım. Bu konuda da Erol Şahin’den daha uzman bir kişiyi göremiyoruz. Türkiye’de sayılı hesap uzmanlarından biri olan Şahin ile Belediye bütçesinin çarçur edilmeden yöneteceğinden şüphemiz yok. İnanın biz ailece sırf bu özelliği nedeniyle gönül rahatlığı ile oyumuzu vereceğiz” dedi.

Duyduğu bu sözler karşısında mutlu olan Erol Şahin, “Belediye bütçesinde sokaktaki simitçinin bile hakkı var. Ben kendi işyerimdeki bütçemi istediğim gibi kullanıp harcayabilirim ama, belediye bütçesini kullanırken önce sokaktaki simitçinin ve ayakkabı boyacısının bile burada hakkı olduğunu düşünmem lazım. Bu nedenle bütçede her kuruşun hesabını Allaha vermek zorunda kalacağımızı bilerek harcama yapacağız” dedi.

Esnaf ziyaretlerini sürdürürken esnafın genel anlamda belediyeden olan beklentilerinin tespitini de yapan Erol Şahin, 31 Mart seçimlerinden sonra belli zamanlarda esnaf toplantıları, belli zamanlarda da halk toplantıları yaparak hizmet ve projelerde toplum fikrinin alınacağını ve toplumun kabul etmediği hiçbir icraatı hayata geçirmeyeceklerini söyledi.

Erdemir Caddesi Jet Yolayrımı civarında bir işyerine giren Erol Şahin, işyeri sahibinin kahve ikramını geri çevirmedi. “Zamanım kısıtlı da olsa bu kahveyi içeceğim. Ancak hatırı konusunda anlaşalım. Allah’ın dediği olur ama 40 yıl daha ömrüm olmayabilir. Yüzde 50 indirim ile 20 yılda anlaşma yapalım” diyerek espri yaptı.

Erol Şahin’e kahve ikram eden esnaf şöyle dedi: “Ben bugüne kadar AK Parti’ye oy vermiş biri değilim. Ancak bu sefer Erol Şahin için oy vereceğim. Ailece değil, sülalece oyumuz Erol Şahin’e” dedi.

Duyduğu bu sözler karşısında yüzü gülen ve duygusallaşan Erol Şahin, “Bir kahve daha içmek istiyorum” dedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin Erdemir caddesi üzerindeki esnaf ziyaretlerine bugün de devam ediyor.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER