ESNAFI ZİYARET ETTİ, PARTİSİNİN İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

ESNAFI ZİYARET ETTİ, PARTİSİNİN İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Zonguldak’ta esnafı ziyaret etti, partisinin il binasını açılışını gerçekleştirdi.

Halkta Mevcut yönetimin artık bu işi götüremeyeceği ile ilgili bir kanaatin hızla yaygınlaştığını belirten Ali babacan şunları ifade etti: “Epeydir gelmemiştim Zonguldak’a. Zonguldak gerçekten çok güzel  bir şehrimiz ve aynı zamanda ekmeğini taştan çıkartan bir şehrimiz. Çok sayıda kömür madenlerinde çalışan vatandaşlarımız var ve aynı zamanda emekli olan vatandaşlarımız var. Tabi bugün aynı zamanda çok güzel bir gün çünkü kömürün ilk bulunduğu günün yıldönümü aynı zamanda. Bu açıdan da çok anlamlı. Güzel bir kongre gerçekleştik. Gelmişken STK temsilcileriyle bir araya geldik.  Kongreden sonra da şu anda esnafımızı ziyaret ettik. Hallerini hatırları sorduk. Zonguldak’ta ekonomiyle ilgili sıkıntılar v ar. Gençlerde işsizlik oranı yüksek. Ama bunların hepsini çabuk toparlanacağına inanıyoruz. Ehil ellerde dürüst ve işini bilen insanların yönetiminde kolayca çözüleceğini biliyoruz doğrusu. Ekip olarak çok çalışacağız. kendimizi Türkiye’nin dört bin yanında tanıtacağız.  Korkunun ecele faydası yok. Bizde burada ilgi ve alakadan çok memnun. İnsanlarımız bir ümit arayışı içerisinde. Mevcut yönetimin artık bu işi götüremeyeceği ile ilgili bir kanaat hızla yaygınlaşıyor. Dolayısıyla bizde emaneti devralmayla, Türkiye’nin yönetimin devralmaya hazırlanıyoruz ekip olarak. Politikalarımızı projelerimizle hazırlıyoruz.” dedi.

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali babacan, partisinin Zonguldak İl Başkanlığı binasının açılışını yaparak 'hayırlı olsun' dedi. Babacan ve ekibi ardından Bartın’a hareket ettiler.


 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2020, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER