Federasyon Başkanından Vali Bektaş'a tam destek...

Federasyon Başkanından Vali Bektaş'a tam destek...

Federasyon Başkanından Vali Bektaş'a tam destek...

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın sağlı çalışanları için söylediği söylemler nedeni ile başlatılan linç kampanyasına Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’tan yanıt geldi., Dernek Başkanı Nas, Vali Erdoğan Bektaş’a karşı başlatılan linç kampanyasına karşı açıklama yaparak “Sayın Vali’nin yanındayız” dedi.

Şerafetin Nas yapmış olduğu açıklamasında;

“Zor bir süreçten geçiyoruz. Resmen savaştayız. Cepheden savaştan kaçanları da biliyor duyuyoruz. Sağlık çalışanlarımız canla başla çalışıyorlar. Onlar gerçekten kahramanlar. Vali Beyi bu konuşmaya iten nahoş olaylar varsa onları da asla tasvip etmiyorum.
Vali Beyin açıklaması bütün sağlık çalışanlarına kapsamamalı.
Bu zorlu günlerde ailelerinden uzakta kalarak misafirhanelerde barınmak zorunda kalan sağlık çalışanları arasında istenilen kurallara uymayanlar varsa bütün camiaya yüklenmemeli.
Basındaki bazı arkadaşlar açık kollama peşine düşmüşler. Bu üzücü olayda yaşananlarla  diğer konular çorba edilmemeli. 
 Açıklamaları, haberleri izliyorum.
 Sayın Vali benim babamın oğlu, yakınım değil. Beni muhtar arkadaşlarımız arıyor. Vali Bey bir derdimiz sıkıntımız olduğunda Whatsapp grubumuzdan gecenin üçünde de olsa cevap veriyor. Sevmiyorum, istemiyorum diye bir insan bu kadar linç edilemez. 
Bu zor dönemde birbirimizi kırmayalım. Haber yapan basın mensupları kardeşlerimiz sapla samanı karıştırmasın. Kamuoyu yanlış bilgilendirilmesin. Muhtarlar olarak Sayın Valinin baştan beri Zonguldak’ta herkesin ve özellikle sağlık çalışanlarının yanında olduğunu yakinen biliyoruz. 
Canla, başla ve büyük özveri ile çalışan sağlık camiamız ile Sayın Vali’nin bir sorunu olmadı, olamaz. Olayın sulandırılması kentimize zarar veriyor. Sayın Valimiz bu yanlış sözleri yine kendisi düzeltmiştir. Bu özür açıklamasına rağmen linç girişimlerinin karşısında sayın valinin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.
Muhtarlar olarak sağlık camiamızın kahramanlarına bir kez daha teşekkür ediyor bu zorlu günlerin sona ermesi için dua ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2020, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER