Fevkani yıkılmamalı!

Fevkani yıkılmamalı!

Fevkani yıkılmamalı!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman, Zonguldak Belediyesi ve Zonguldak’taki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Akdemir’in kalıcı çözümler bulduğunu belirten Zaman, Fevkani Köprüsü hakkında da fikir beyan etti.

Akdemir Kalıcı Hizmetler Yapıyor
“Zonguldak Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, göreve geldiği günden itibaren şehirde kalıcı hizmetler yapıyor. Nereye kazma vurduysa orayı bitiriyor. Hiçbir zaman göz boyamak için veya göstermelik işler yapmıyor. Yeraltı çalışmalarını büyük oranda tamamlandı şimdi parke ve asfalt çalışmalarına başladı. Sayın başkanıma ve ekibine güzel ve kalıcı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Acılık semtimizin 50 yıllık büyük sorununu çözdü. Kanalizasyon sistemini yeniledi ve asfaltını yaptı. Diğer mahallelerde de çalışmalar devam ediyor.”

“Köprünün Altında Yüzlerce Esnafımız Var”
“Fevkani Köprüsünün teknik cevabı şudur; Fevkani Köprüsü için geçerli cevabı verecek olan köprülere bakan inşaat mühendisleridir. Bu konuda Ortadoğu Teknik Üniversitesinden belediyenin getirdiği ekip köprüyü inceledi ve yıkılmaması konusunda karar verdi. Teknik elemanların verdiği bu rapor benim için geçerlidir. Teknik elemanlar köprü için sadece güçlendirilmesi gerektiğini söylediler. Ayrıca köprünün altında yüzlerce esnafımız var. Köprünün güçlendirilmesi için ihale yapılmıştı ancak sonraki bir zamana ertelendi. Yakın zamanda köprünün üzeri asfaltlanacak. Bu şekilde köprü üzerinin sorunu çözülmüş olacak ama köprü yıkılmamalı.”

“Beycuma Yoluna Ödenek Yok”
Zonguldak’ın karayolları konusunda ise Beycuma yolu ödenek bittiği için yarıda kaldı. Tünellerde de ödenek olmadığı için şuanda çalışma yok. Karayollarındaki çalışmaların yavaşlaması ve durmasının sebebi siyasi iktidarın bu çalışmalara pay aktarmamasındandır.”

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER