FİKR-İ ASIM DERNEĞİNDEN KAHVALTILI ETKİNLİK

FİKR-İ ASIM DERNEĞİNDEN KAHVALTILI ETKİNLİK

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen hafta sonu, kahvaltı etkinliğine AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen konuk oldu.

Zonguldak Liman arkası mevkiinde düzenlenen kahvaltı etkinliğine Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak, " Zonguldak’ımızın sorunlarını çözmek için uğraştığı gibi aynı zamanda bizim derneğimizin önerilerini, çözümlerini,  projelerini doğru olan her şeyi hayata geçirmek için bizlere katkı sunuyor. "dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ ZONGULDAK'A POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYOR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Cumhurbaşkanımızın Zonguldak'a çok büyük bir pozitif ayrımcılık yaptığını herkesin bilmesini istiyorum. Yani bu  özel görüşmelerimiz olsun, Zonguldak'a elinden geldiği kadar diğer illerden daha farklı bakarak, daha farklı pozitif ayrımcılık yaptığını özellikle söylemek istiyorum. Ve bundan da kendisine şükranlarımızı biletlerimizi teşekkürlerimizi Burada sizin aracılığınızla bildirmek istiyorum. Bunu da iyi değerlendirmemiz lazım. Zonguldak adına şimdiye kadar olabilecek gecikmiş ne varsa ona ilettiğimiz zaman cumhurbaşkanımız onları tek tek çözüyor, bakanlarımıza talimatlar veriyoruz. Bu yüzden samimiyetle konuşuyorum Çok teşekkür ediyorum."dedi.

"ZONGULDAK CAZİBE MERKEZİ HALİNE DÖNÜŞECEK "

405 milyar metreküp doğalgaz rezervinin bulunmasına değerlendiren milletvekili Polat Türkmen Zonguldak Doğalgaz ile birlikte cazibe merkezi haline dönüşeceğini belirterek şunları ifade etti. "Tahmini rezervler daha yüksek.bu rezevlerin işte bu sondajlarla beraber o tahmini ettiğimiz evlerini görünür hale gelmesini sağlayacağız. İnşallah inşallah çok daha fazlası bulunur ve dolayısıyla ülkemizin dışa bağımlılığı ortadan böylelikle uzun yıllar kalkmış olur. Filyos projesi de gerçekten çok önem kazandı. Karayolu havayolu denizyolu ve tren yolu bağlantısı ile birlikte Filyos sadece bölgemizin değil türkiye'mizin de göz bebeği bir Merkez haline gelecek. Zonguldak doğalgaz da bitlikte cazibe merkezi haline gelecek. bölgemizin gelişmesinde çok büyük katkıda bulunacaktır.

405 milyar metreküp doğalgazın bulunduğu rezerv alanı Zonguldak'ta friend içerisinde olduğunu ifade eden milletvekili Polat Türkmen, "Sakarya gaz sahası ismi bölgesel coğrafi işaret demekten kaynaklanmaktadır yoksa Zonguldak'ta uzaktan yakından alakası yoktur Sayın Cumhurbaşkanımız Grup konuşmasında özellikle Zonguldak ismini telaffuz ediyor ve Zonguldak'a onurlandırıyor. Doğalgazın Zonguldak sınırı içerisinde bulunduğunu özel hediye getiriyor. Zonguldak'ı çok önemsiyor. Dolayısıyla Sakarya gaz sobası ismini sadece coğrafi işaretleri coğrafi işaretlemeden kaynaklandığının bilinmesini istiyoruz." Dedi 

Milletvekili Polat Türkmen böyle bir etkinlik nedeniyle fikrr-i Asım fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak'a teşekkür ettiğini ifade etti.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER