Filyos Limanı demiryolu ve karayolu bağlantılarının yapım işi ihale aşamasında..

Filyos Limanı demiryolu ve karayolu bağlantılarının yapım işi ihale aşamasında..

Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer ve Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Necdet Sümbül ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Ümit Ekinci yi ziyaret etti.

Ziyaretleri değerlendiren Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Dünya Bankası kredisi ile yapılacak Filyos Limanı demiryolu ve karayolu bağlantılarının yapım işi ihale aşamasında olduğunu öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Çankırı, Karabük, Bolu, Bartın, Sinop, Zonguldak, Kastamonu Ankara'da teşkil olunan ve İl Temsili olan STK larının oluşturduğu Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliğimizi temsilen Genel Başkanımız Tuncay Gençer ve Başkan Yardımcımız Hasan Kaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Necdet Sümbül Beyi ve akabinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Ümit Ekinci Beyleri ziyaret etti.

Ziyarette Bölgemiz ve özellikle Filyos Serbest bölgesi ile ilgili yatırımlar konusunda  istişarelerde bulunduk. Dünya Bankası kredisi ile yapılacak Filyos Limanı demiryolu ve karayolu bağlantılarının yapım işinin ihale aşamasında olduğunu memnuniyetle müşahade   ettik. Nezaketli, samimi ve güler yüzlü kabulleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Birlikte rahmet, Ayrılıkta azap vardır. Bölgemiz için biriz, biziz, varız ve güçlüyüz . Şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER