Filyos'un sorunları hakkında bilgilendirme yapıldı

Filyos'un sorunları hakkında bilgilendirme yapıldı

Filyos'un sorunları hakkında bilgilendirme yapıldı

ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Belediyesi ile Filyos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca Filyos'un geleceği ve esnafın sorunları ile ilgili toplantı düzenlendi.

Toplantıya Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Filyos Belediye Meclis Üyeleri, Filyos Esnaf Odası Başkanı Alpay Özkan ve Filyosta İşyeri bulunan esnaflar katıldı. Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Ünal Liman Projesinden, Futbol Sahasına kadar gündem de  olan konular hakkında esnaflara bilgi verdi.

Esnaf Odası Başkanı Alpay Özkan ise Filyos ve Filyos esnafını ilgilendiren konular hakkında sözlü sunumda bulundu. Daha sonra soru - cevap şeklinde geçen toplantı tamamlanarak sona erdi.

Toplantı sonunda açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Ünal, toplantının belde için çok yararlı olduğunu ve bundan sonra da bu tip toplantıların sık sık tekrarlanacağını, esnaf odasından ve esnaflardan uygulanabilecek somut projeler üretip belediyeden destek istemeleri halinde belediyenin gerekli desteği vereceğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER