FİNALİSTLERDEN BAŞKAN OCAK’A ZİYARET

FİNALİSTLERDEN BAŞKAN OCAK’A ZİYARET

FİNALİSTLERDEN BAŞKAN OCAK’A ZİYARET

Türkiye Zeka Vakfı’nca (TZV),Trabzon’da düzenlenen ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nın Bölge finallerinden dönen Beyin takımımız Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak’ı makamında ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK’ın desteği ile Türkiye Zeka Vakfı tarafından, özel ve resmi tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ‘Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nın il finalleri sonucunda 16 Kasım'da Trabzon’da düzenlenen Bölge Finallerinde Zonguldak ve Alaplı’mızı temsil eden Atatürk ilkokulu, Ahmet Zeki Atalay İlkokulu ve Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu’nun idarecileri koordinatör öğretmenleri ve beyin takımı öğrencileri Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, “Başta Milli Eğitim Müdürümüz Cevat Çevik olmak üzere tüm idareci ,öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ziyarette beyin takımımız Başkan Recep Ocak ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasının kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak’da öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER