Flightradar24 sistemi devreye girdi...

Flightradar24 sistemi devreye girdi...

Flightradar24 sistemi devreye girdi...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde  Saltukova Havaalanına iniş ve kalkış yapan uçakların gerçek zamanlı konumlarını gösteren Flightradar24 uygulaması devreye girdi.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde  Saltukova Havaalanına iniş ve kalkış yapan uçakların gerçek zamanlı konumlarını gösteren Flightradar24 uygulaması devreye girdi. Flightradar24, gerçek zamanlı uçuş trafik bilgilerini paylaşan bir servis. Hem web üzerinden kullanılabiliyor, hem de Anroid, iOS ve Windows Phone için de mobil uygulaması bulunuyor.
Canlı uçuş takibi sistemi ile ülkemizdeki ve dünyadaki tüm uçuşları takip edebilir, uçuşlar hakkında detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.Canlı uçuş takibi harita üzerinden seçtiğiniz uçakların uçuş rotaları, hangi havayolu firmasına ait olduğu, uçak modeli bilgileri gibi birçok detaya ulaşabilirsiniz.

İstediğiniz seferler hakkında bilgiyi bulabilirsiniz.Uçakların konumunu bulma, uçuş rotasını takip etme gibi detaylı işlemleri yapabilirsiniz. Online harita üzerinden canlı uçuş takip sistemi ekranı sizlere uçakların rota bilgisini, hızlarını ve uçak modellerine kadar pek çok konuda bilgi alabilirsiniz.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2019, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER