Galibiyet Osman Köksal Bahar'ın

Galibiyet Osman Köksal Bahar'ın

Galibiyet Osman Köksal Bahar'ın

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.
Kongrede yeterli katılım sayısı geç saatlerde sağlandı. Bir önceki kongrede başkan seçilen ve kongre iptal edilerek başkanlıktan düşürülen Osman Köksal Bahar ve Alaattin Toros ile Kemal Aydın’ın desteklediği Engin Kızılkan aday oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu kongrede Divan Başkanlığına Hukuk Müşaviri Cahit Yıldırım yaptı. Kongrede mali ve faaliyet raporları okundu.
KIZILKAN: ‘KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN’
Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulunan Engin Kızılkan: “Şoför esnafımızın da odamızın da sıkıntılarını biliyoruz. En başında ki sıkıntı da çekici sıkıntısıdır. Biz ihtiyaç halinde kendi bünyemizden bir tane alacağız. Cenaze aracı da alacağız. Sosyal paylaşım sitesinden sizlere her ay gerekli bilgileri sunacağız, biz hepsini bileceksiniz. Olağanüstü genel kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
BAHAR: ‘DÜNE KADAR BİRBİRLERİNİ KÖTÜLEMİŞLERDİ’
Osman Köksal Bahar: “Daha önce yaptığımı genel kurulumuzda hepiniz buraya geldiniz, oyunuzu kullandınız. Seçimi kaybeden arkadaşlar koştur koştur YSK’ya gidiyor. Mahkeme kongreyi iptal ediyor. Daha düne kadar birlerini kötüleyenler, ne olduysa şimdi birlikte hareket ediyorlar. Bir çatı altında birleşiyorlar” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemi gerçekleştirildi. Oy kullanma işlemi saat 17.00’da sona erdi. 461 oy alan Osman Köksal Bahar yeniden başkanlığa seçilirken, 288 oy alan  Engin Kızılkan seçimi kaybetti.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER