Gaziler feryat etti!..

Gaziler feryat etti!..

Gaziler feryat etti!..

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen bütçeden umduklarını bulamayan muharip gaziler hayal kırıklığı içinde. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak şubesi başkanı Recep Başar yaptığı açıklamada bütçeden umduklarını bulamadıklarını belirterek “Hayal Kırıklığı İçindeyiz” dedi. Kore Kıbrıs Gazisine ne saygı duyulduğunu ne de sahip çıkıldığını belirten Recep Başar tepkisini şu şekilde dile getirdi.

BİZE AYRIMCILIK YAPILDI

“Bizim beklentimiz çok değil ama Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen bütçeden gerçekten çok ümitlenmiştim. Bizim haklarımızın hiç bir tanesine değinilmedi, haklarımızı vermediler. Onun için çok üzgünüz. Yani bir gün bu dünyada fazla bir ömrümüz kalmadı ölüp gitsin diye mi bakıyorlar biz de anlamadık. Gerçekten çok içerledik ve çok stresliyiz. Ne söyleyeceğinizi bilemiyoruz artık. Bu zamana kadar derdimizi anlattık Ama dinleyen olmadı. Çok değil 3 maddeden oluşan bir talebimiz vardı.

Maaşımızın düzeltilmesi, faizsiz kredi verilmesi ve çocuklarımızın ve torunlarımızın bir tanesini devlette İstihdam edilmesiydi. Bize niye ayrımcılık yapılıyor Ben bunu anlayamıyoruz. Ne Kıbrıs gazisi, ne Kore gazisi hiç ilgilendikleri yok, saygı duyan da yok sahip çıkan da yok bize. Bu konuda gerçekten çok üzgünüz. Nedir Yani bu,  derdimiz dinliyorsunuz ama yine de bir sonuç yok. Bize de hak verirsin artık. aynı yerde çarpıştık biz, aynı yerde şehit olan arkadaşlarımız oldu, Kıbrıs'ta biz yedi ay toprakta yattık. Artık feryat ediyoruz.”
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER