Gelin Arabası Bakın Ne Oldu?

Gelin Arabası Bakın Ne Oldu?

Gelin Arabası Bakın Ne Oldu?

ZONGULDAKta, felsefe öğretmeni 28 yaşındaki Nesliçağ Köksalan ile aynı yaştaki Uzman Çavuş Gökhan Demirel, oto kurtarma aracına yüklenen gelin arabasıyla düğünlerinin yapılacağı salona gitti.
Uzman Çavuş Gökhan Demirel, hurda haldeyken 1400 liraya alıp 15 bin lira harcayarak orjinaline uygun hale getirttiği 1994 model Tofaş Murat 124 otomobili gelin arabası yaptı. Ailesi oto kurtarma ve tamir işiyle uğraşan Demirel, otomobil ile birlikte ailesinin yeni aldığı oto kurtarma aracını da çiçeklerle süsletti. Demirel, gelin almaya otomobili yüklediği oto kurtarma aracıyla gitti. Evden gelinliğiyle çıkan Nesliçağ Köksalan ve ailesi, gelin arabasını kurtarıcının üzerinde görünce şaşırdı. Demirel ve Köksalan, kurtarıcıdan indirilen gelin arabasına bindi. Çift, tekrar kurtarıcıya yüklenen gelin arabasında salona gitti. Konvoyda oto kurtarma aracı üzerindeki gelin arabasında gelin ve damadı görenler şaşırdı.
Gökhan Demirel, arkadaşlarıyla farklı ne yapabileceklerini düşünürken aklına böyle bir şey geldiğini ifade ederek, Aile esnaf. Böyle klasik arabaları topluyoruz. Arkadaşlarla otururken aklımıza geldi, güzel de oldu. Yeni bir kurtarıcı aldık. Gelin arabasını ona koyduk. Süslerken insanların ilgisini çekmeye başladı. Burada daha önce yapan görmedim. Eşimin klasik araçtan haberi vardı ama çekici üzerinde onu alacağımızdan haberi yoktu. Güzel, farklı bir anı oldu bizim için, mutluyuz dedi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER