Gençlerin birinci yıl heyecanı!..

Ak Parti Devrek Gençlik Kolları göreve gelişinin 1. yılını kutluyor.

Gençlerin birinci yıl heyecanı!..

Yapılan açıklama şöyle: "Bir önceki dönem Başkanımız Muharrem Terzi’nin 7 senedir yaptığı bu görevi ve taşıdığı bayrağı arkadaşlarımız ile sıkı sıkı tutarak daha iyi yerlere taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 sene boyunca Üniversite ve Liseli kardeşlerimiz ile bir çok etkinlik yaptık ve programlara katılım sağladık. Özellikle ‘Geleceğin Ak Partililerini Yetiştirmek’ adı altında parti binamızda iki haftada bir olmak üzere genç yaşta ki ya da seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan liseli kardeşlerimize kahvaltı programları organize ettik. Yine tüm Gençlere Yönelik ‘Çaylar Bizden Sohbet Sizden’ adı altında etkinlik organize ettik. Yönetim olarak yine bir çok etkinlik yaparak kaynaşmayı sağladık. Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer aldık. Özellikle Genel Seçimlerde arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden çalışmalarda yer aldık. Köy köy mahalle mahalle gezdik. Bu çalışmalar sonucu seçimlerde il bazında birinci ilçe teşkilatı olmayı başardık. Bunun yanı sıra yine il bazında aylık performans sistemlerinde 8 tane il birinciliğimiz, seçimin yapıldığı Haziran ayında da Türkiye 22. si olmayı başardık.
‘Gençler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecek diyen Liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gitmeye devam edeceğiz’.Yine Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Koşacağız, koşacağız risk alarak koşacağız’. Ak Gençlik kim var hizmette diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan fert fert ben de varım diyebilen bir gençliktir. Ecdadının nesline sahip çıkan bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan partimizin bir neferi olmak onur ve gurur verici. Ak Parti Devrek Gençlik Kolları olarak bugüne kadar durmadık, Ulaşılmadık genç kalmayacak şekilde durmadan yolumuza devam edeceğiz.
Önümüzde bir yerel seçim var. 2004,2009 ve 2014’de olduğu gibi Ak Parti olarak tekrar seçimleri kazanmak istiyoruz. Çalışmalara şuandan itibaren başladık. Biz yerel seçime hazırız, yerel seçim bize hazır mı ?. Durmak yok işimiz çok .

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2018, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER