GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜLÜĞÜ'NÜN ZONGULDAK YATIRIM PROGRAMI AÇIKLANDI

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜLÜĞÜ'NÜN ZONGULDAK YATIRIM PROGRAMI AÇIKLANDI

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yatırım programında bulunan ve ihalesi yapılan projelerin yapımı hızla devam ediyor. Henüz ihale aşamasında olan projelerin ise ihaleye hazırlık çalışmaları sürüyor. 

Valilikten yapılan açıklama ile Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görev alanı içinde yapılan çalışmalar açıklandı. 

İHALESİ YAPILARAK DEVAM EDEN İŞLER

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Merkez ilçede,  ihalesi yapılarak devam eden işler arasında Fener Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Halı Değişimi işi, Merkez Fener Semtinde Bulunan Tenis Kortlarının Yenilenmesi ve Bir Tanesinin Üzerinin kapatılması İşi,  Üzülmez Futbol Sahası Sentetik Çim Zemine Dönüştürülmesi, 4’lü Sporcu Soyunma Odaları ve 500 Kişilik Portatif Tribün yapılması, Sportif Amaçlı Yapay Tırmanma Duvarı Yapım İşi, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu İstinat Duvarı, Doğal Çim Yenileme, Atletizm Pisti Onarım Yapılması İşi, Abdullah Sabri Efendi Yurdu Banyo WC Onarımı İşi olmak üzere çok sayıda proje ihalesi sayıldı.

Çaycuma ilçesinde  Çaycuma Stadyumu Doğalgaz Dönüşüm İşi, Çaycuma Spor Tesisleri Etrafının Tel Örgü ile Çevrilmesi işi, Çaycuma Nebioğlu Beldesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası 2’li Soyunma Odası Eksiklerinin Tamamlanması işi için çalışmalar sürüyor.

Kozlu Futbol Sahası Çevre Tel Örgüleri Yenilenmesi, Futbol Sahası Sentetik Çim Halı, Çevre Yürüyüş Yolu Halısının Değişimi İşi de devam eden işler arasında sayıldı.

Devrek’te 500 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu Yapılması İşi,  TİP Gençlik Merkezi Yapılması İşi olmak üzere iki projenin yapımı sürüyor.

Alaplı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Halı değişimi de devam eden işler arasında sayıldı.

Ereğli, Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde Yapımı devam eden herhangi bir iş bulunmuyor.

İHALESİ AŞAMASINDA OLAN İŞLER

Merkez ilçede sadece  Yarı Olimpik Tip Yüzme Havuzu Yapılması işi bulunuyor.

Alaplı ilçesinde ihale aşamasındaki  Alaplı Yurdu Karma Yurt Düzenlemesi Yapım İşi,Alaplı Spor Salonu Çatı Değişimi, Dış Cephe Yalıtım Yapılması, PVC Zemin Onarımı, Sporcu Soyunma Odaları Bakım Onarımının Yapılması işi olmak üzere iki iş bulunuyor.

Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu Aydınlatma Sistemi Yapılması işi, Kilimli Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Ve Kilimli Gençlik Merkezinin Çevre Düzenlemesinin Yapılmasıişi de eklendi.

Gökçebey’de ihale aşamasında üç iş bulunuyor. Bunlar Gökçebey Sentetik Futbol Sahası, 2’li Tip Sporcu Soyunma Odaları ve 500 Kişilik Portatif Tribün Yapılması işi, Gökçebey Tip Gençlik Merkezi Yapılması İşi, Gökçebey Tip Spor Salonu Yapılması İşi olarak açıklandı.

İhale aşamasında Gençlik  Spor Yatırımları kapsamında Kozlu Tip Spor Salonu Yapılması İşi ve Çaycuma Tip Spor Salonu Yapılması İşi de bulunuyor.

Zonguldak’ın nüfus ve ekonomik büyüklük bakımından en önde gelen ilçesi olan Karadeniz Ereğli, Gençlik ve Spor yatırımlarından sadece ihale aşamasındaki Ereğli Tip Yüzme Havuzu Yapılması İşi ile yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER