Gladyatörlerin önüne atan vekil kim?

Gündem'den...Zonguldak halkı olarak, 6 yıldır şehit cenazelerinde saf tutmaktan başka bir şey yapmayan Özcan Ulupınar’ın iyi niyetli insanları arenada gladyatörlerin önüne atmasına izin vermemeliyiz.

Gladyatörlerin önüne atan vekil kim?

Kömür madenciliği yapılırken faaliyet öncesinde ve sonrasında alınması gereken çok sayıda önemli tedbir bulunmaktadır.

Yarından tezi yok, dünyada kömür madenciliği alanında uygulanan en modern ve en çağdaş yöntemleri ülkemize kazandırmak zorundayız.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız, böyle elim kazaların yaşanmaması için var gücü ile çalışmakta, güçlü denetim mekanizmaları ve kanunları devreye sokmaktadır.
Yaşanan acılardan gerekli derslerin çıkarılması ve bir daha bu tür kazaların yaşanmaması için gereken adımların bir an önce atılması hepimizin beklentisidir.

Bu son kazanın milat olması ve bir daha başka kazaların yaşanmaması en büyük dileğimizdir.
Ancak…

İnsanların acıları üzerine siyaset yapan ve bu kazaları sanki bir kişinin suçuymuş gibi gösterenleri de buradan kınamak istiyorum. İnsanlar bazen iyi niyetle bir takım vaatlerde bulunabilirler. Belki şartların oluşması için biraz daha zaman geçmesi gereklidir.

İnşallah bekleyip göreceğiz.
Kafama takılan bir soruyu da yazmadan edemeyeceğim…
Zonguldak halkı olarak, 6 yıldır şehit cenazelerinde saf tutmaktan başka bir şey yapmayan Özcan Ulupınar’ın iyi niyetli insanları arenada gladyatörlerin önüne atmasına izin vermemeliyiz.

Bilmem anlatabildim mi?

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER