GMİS protokolü imzaladı!

GMİS protokolü imzaladı!

GMİS protokolü imzaladı!

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile Özel Level Hastanesi arasında, Sendika üyeleri ile birinci derecede yakınlarına indirimli sağlık hizmeti verilmesini içeren bir protokol imzalandı.

Protokole göre Genel Maden İşçileri Sendikası üyesi çalışanlar ile eş ve çocuk gibi birinci derece yakınları muayene, laboratuvar ve görüntüleme hizmetlerinden yüzde 20, sünnet ve doğum hariç medikal yatışlar ile ameliyat gibi hizmetlerden yüzde 10 indirimli olarak yararlanabilecekler.

24 Temmuz 2019 tarihinden itibaren 1 yıl geçerli olacak protokole göre GMİS üyeleri, işyeri kimlik kartlarını ibraz ederek Özel Level Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Protokol GMİS adına Genel Başkan Hakan Yeşil, Özel Level Hastanesi adına Başhekim Dr. Murat Koca tarafından imza altına alındı.

İmza töreninde GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Özel Level Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Yetimoğlu hazır bulundu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER