GMİS'ten "hayırlı olsun" ziyareti

GMİS'ten "hayırlı olsun" ziyareti

GMİS'ten "hayırlı olsun" ziyareti

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile Armutçuk Şube Yöneticileri;Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi Üretim Teknik Müdürlüğü görevine atanan Cüneyt Yamudi'yi ziyaret etti.

 4 Haziran 2020 tarihinde  gerçekleştirilen ziyarete GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu,Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız,Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir,GMİSArmutçukŞube Başkanı Ali Eşitmezve şube yönetim kurulu üyeleri ile ArmutçukŞube Baştemsilcisi İsmail Demircan veAmelebirliğiArmutçuk Yönetim Kurulu Üyesi Metin Artırmak katıldı.

GMİS Heyeti; Gelik İşletme Müdürlüğügörevinden Armutçuk Müessesesi Üretim Teknik Müdürlüğüneatanan Cüneyt Yamudi’ningeçmişinin başarılarla dolu olduğunu ve yeni görevinde de başarılı olacağından şüpheleri bulunmadığını ifade ettiler.

Yamudu’ninVan depremindeki,Kemalpaşa, Ermenek, Dursunbey, Keşan, Karadon maden kazalarındafedakarca çalıştığını, Polonya ve Ukrayna’da tahlisiye ekiplerininyarıştığı yarışmalarda TTK’yıbaşarıyla temsil ettiğini, iki yüksek lisans sahibi olduğunu ve hakemli 7 uluslararası makalesi bulunduğunu, Gelik İşletmesi'nde tam mekanize sisteminin uygulanmasını sağlayan başarılı bir yönetici olduğunu, bu çalışma ve başarılarıyla liyakatini kanıtladığını belirten GMİS Heyeti, “Geçmişi başarılarla dolu Sayın Yamudi'nin, ArmutçukMüessesesi’nde de büyük başarılara imza atacağına şüphe duymuyoruz. Kendisi ile çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dediler.

MADENCİYİ ZİYARET ETTİLER

GMİS Heyeti, Armutçuk'taçalışan maden işçilerini ziyaret ederekpandemi süreci ile ilgili bilgi verdiler.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil,pandemi sürecinin zorlu bir süreç olduğunu, tüm kurallara uyarak ve tüm tedbirleri alarak üretime yeniden başladıklarını, ülkemiz ve milletimiz için üretmeye devam ettiklerini belirterek,“Hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte bir süre üretime ara vermek zorunda kaldık.Ancak ülkemiz ve milletimiz için üretmek durumundayız. Bu nedenle bu salgına karşı tüm önlemleri alarak yeniden ocaklarımızda ülkemiz ve milletimiz için üretmeye başladık.Sizlerin sağlığı her şeyden önemli.Bu nedenle hem ülkemiz ve milletimiz için üretecek, hem de kendi sağlığımızı koruyabilmek için tüm kurallara harfiyen uyacağız.

Hepimize sağlıklı,kazasız-belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu da, Madenciler olarak her şart altında fedakarca çalıştıklarını vurgulayarak, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz üretime yeniden başladık. Kurallara mutlaka uyun. Unutmayın hiçbir şey sizin sağlığınızdan daha önemli değil” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER