GMİS, 'YENİ BİR YILA UMUTLA GİRİYORUZ'

Genel Maden İşçileri Sendikası (gmis) Yönetim Kurulu, Bir Mesaj Yayınlayarak, Başta Maden İşçileri Ve Mta İşçileri Olmak Üzere Tüm Emekçilerin Ve Vatandaşların Yeni Yılını Kutladı.

GMİS, 'YENİ BİR YILA UMUTLA GİRİYORUZ'

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, bir mesaj yayınlayarak, başta maden işçileri ve MTA işçileri olmak üzere tüm emekçilerin ve vatandaşların yeni yılını kutladı.

Mesaj şöyle;

“Zor ve sıkıntılı geçen bir yılı geride bırakıyor, yeni bir yıla umutla giriyoruz. Genel Maden İşçileri Sendikası, 2020 yılında da, bir yandan kamu ve özel sektördeki Maden işçilerinin, MTA işçilerinin ve kurumlarımızın geleceklerine daha da güvenle bakabilmeleri için çalışmalarını sürdürecek, öte yandan Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahlarının geliştirilmesi için verdiği mücadeleye devam edecektir. Yeni yılda madenci kardeşlerimize ve tüm emekçilere kazasız belasız çalışmalar diliyoruz. TTK’da ve özel sektörde çalışan maden işçilerinin, MTA işçilerinin, emekçilerin ve tüm halkımızın Yeni Yılını kutluyor, barışın, huzurun ve hoşgörünün egemen olduğu, savaşsız-sömürüsüz bir dünyada yaşamak umuduyla, 2020 yılının huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyoruz.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER