Gökçebey Şantiye Alanı Oldu

Gökçebey Şantiye Alanı Oldu

Gökçebey Şantiye Alanı Oldu

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, kış mevsimi sebebiyle ara verdikleri üst yapı hizmetleri ve ara sokakların tamir-tadilat çalışmalarına devam edildiğini belirtti. Önümüzde ki dönem içerisinde 100 Bin Metrekare parke alanı yapmayı hedeflediklerine işaret eden Başkan Karcı, “. Nisan ayından itibaren yaptığımız programlarımıza göre yollarımızın yapımına devam edilecektir. Bu zamana kadar ortalama 70 bin metrekareye yakın parke yapım işlerimizi tamamlamıştık. Önümüzdeki zaman içerisinde 100 bin metrekareye yakın parke örüm işlerimizin yapımına başlayacağız. İlçemiz GENÇLİK caddesi Asfalt yapımı, Çukur Mahallesi Parke yapımı On Mayıs Mahallesi Kaldırım yapımı, Sinema Caddesi ve ara sokakları parke yapımı, Milletbahçe Sokak parke yapımı, Alçakdüzü sokak parke yapımı Hürriyet Caddesi parke yapımı, Lise yolumuzun devamı ayrıca Mesire alanımızın tamamlanması işleri 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanmıştır” dedi.
“ÜST YAPI DEVAM EDİYOR”
Kış mevsiminin getirdiği şartlar dolayısıyla ara verdikleri üst yapı işlerine devam ettiklerine işaret eden Başkan Karcı, “Belediyemiz tarafından yapımları devam etmekte iken Kış mevsimi şartları dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığımız üst yapı işlerimizin dışında kalan ara sokaklarımızda tamir ve bakım gerektiren işlerimize devam ediyoruz. Nisan ayından itibaren yaptığımız programlarımıza göre yollarımızın yapımına devam edilecektir. Bu zamana kadar ortalama 70 bin metrekareye yakın parke yapım işlerimizi tamamlamıştık. Önümüzdeki zaman içerisinde 100 bin metrekareye yakın parke örüm işlerimizin yapımına başlayacağız. İlçemiz GENÇLİK caddesi Asfalt yapımı, Çukur Mahallesi Parke yapımı On Mayıs Mahallesi Kaldırım yapımı, Sinema Caddesi ve ara sokakları parke yapımı, Milletbahçe Sokak parke yapımı, Alçakdüzü sokak parke yapımı Hürriyet Caddesi parke yapımı, Lise yolumuzun devamı ayrıca Mesire alanımızın tamamlanması işleri 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanmıştır” şeklinde konuştu.
“DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR”
İlçede doğalgaz gelmeyen bölgelere doğazgaz getirilmesi için çalışmaların devam edeceğine dikkat çeken Başkan Karcı, “İlçemizde Doğalgaz hattı döşenmeyen Mahalle ve sokak çalışmaları için Batı Karadeniz AKMERCAN Şirketine 2018 yılı içinde 7000 metre doğalgaz hattı yapımı işlerinin programa aldırılmış ayrıca yapımı tamamlanmayan Kanalizasyon hatlarımızın geriye kalan işlerinin bu yıl içerisinde bitirilmesi düşünülmektedir. Belediye Meclisimizin almış olduğu karar gereği yeni projelerimiz ile ilgili dosyalarımızı hazırlanmıştır. Bu hafta içerisinde Kültür Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Belediyeler Birliğine gidilerek hazırlamış olduğumuz yeni projelerimizin sununumu yapılacaktır. Bu yapım işleri sırasında halkımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm planlamalar tarafımızca yapılmıştır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER