Gökçebey'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Gökçebey'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Gökçebey'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gökçebey ilçesinde tören düzenlendi.
Kutlamalar sabah saat 09:00da Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin konulması ile başladı. Çelenk töreninde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Törene Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, İlçe Belediye Başkanı İsmet Karcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, İlçe Mal Müdürlüğü ve AB Proje Birimi Müdürü Kadir Çelik, çok sayıda daire amirleri, müdürler, öğretmenler ve vatandaş katıldı. Törenin ardından Gökçebey stadında çeşitli gösteriler yapıldı.
Kaymakam Korkmaz ve Belediye Başkanı Karcı öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden Aziz Türk Büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının akabinde İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş yaptı.
Öğrenciler, 23 Nisan konulu şiirler okudular. Birbiri ardına gösteriler sergilendi. Çocukların gösterdiği performans izleyiciler tarafından tam not aldı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER