Gülümsemenin Büyüsü Semineri Yapıldı

Gülümsemenin Büyüsü Semineri Yapıldı

Gülümsemenin Büyüsü Semineri Yapıldı

Psikolog Eğitmen Kutay Ürkmen tarafından, Zonguldak Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile “Gülümsemenin Büyüsü” adlı seminer, Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminer Programına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Psikolog Eğitmen Kutay Ürkmen, Türkiye Belediyeler Birliği İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Fikret Gültekin, Zonguldak Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hatice Alın, daire müdürleri ve Belediye personeli katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği ile her zaman işbirliği içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, her olumsuz zamanda bile insanların gülmesi gerektiğini belirtti.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; seminer programında yapmış olduğu konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Göreve başladığım günden itibaren gerçekten Türkiye Belediyeler Birliği’nin bize çok büyük katkıları oldu. Bizler eğitime fevkalade önem veriyoruz. Zira bizim bağlı olduğumuz bir birim. Ama Zonguldak’a verdiği önem gerçekten çok farklı. Ben bu konuda değerli arkadaşım İnsan Kaynakları Müdürüne teşekkür ediyorum. Bu eğitimleri en iyi şekilde bizim çalışanlarımıza sağlıyorlar. Ben Türkiye Belediyeler Birliği başta Genel Sekreteri Hayrettin Güngör olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bize destek veriyorlar ve verilen tüm eğitimler de fevkalade yerini buluyor. Bir eğitimci olarak gülümsemenin ne kadar önemli olduğunu, gülümseme ile insanlara nasıl yaklaşıldığı, nasıl faydalı olunduğunu iyi bilenlerdenim. İnsanların sıcak yaklaşımları, birbirleriyle sevgi ve saygı içerisinde yaklaşmaları dostça, kardeşçe yaklaşmaları kadar güzel bir şey olamaz. Her ne olursa olsun gülümseyeceğiz. Şartlar ne olursa olsun gülümseyeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından, Psikolog ve Eğitimci Kutay Ürkmen tarafından ‘Gülümsemenin Büyüsü’ adlı seminere geçildi. Psikolog Kutay Ürkmen, gülümsemenin önemli olduğunu vurgulayarak, yaşamış olduğu trajikomik anılarını anlattı. Psikolog/ Eğitimci Kutay Ürkmen tarafından verilen “Gülümsemenin Büyüsü” isimli seminerin ardından, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir seminer sonunda, Kutay Ürkmen’e Devrek Bastonu ve Madenci Heykeli armağan etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER