Güney'den kongre açıklaması

Güney'den kongre açıklaması

Güney'den kongre açıklaması

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, ''Merkez İlçe Kongresinde adaylıklarını açıklayan, Bahattin Arı, Sevgi Alay, Ebru Uzun ve Osman Zaimoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi'ne güç katmak için İlçe Başkanlığına adaylar. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak'ta daha iyi konuma getirmek istiyorlar. Onun için değerli arkadaşlarımın hepsi bizim için kıymetlidir '' dedi. CHP İl Başkanı Hakkı Güney ayrıca 19 Şubat tarihinde de İl kongresinin yapılacağını belirterek şunları söyledi : 
Bu ayın 19'unda Merkez İlçe kongremizi yapacağız. Bu zamana kadar 7 tane ilçe kongremizi bitirdik. Buradaki arkadaşlarımız görevlerine başladılar. Ayın 19'unda ki kongreye şuanda 4 tane arkadaşımız aday. Muhtemelen Ebru Uzun arkadaşımız, Sevgi Alay, Osman Zaimoğlu ve Bahattin Arı arkadaşımız adaylıklarını açıkladıktan sonra Pazar günü ayın 19'unda kongrede yarışacaklar.  Onun için arkadaşlarımın hepsi bizim için birer kıymetlidir. Onun için kendilerine başarılar diliyorum. Yolları açık olsun diyorum'' dedi. 19 Ocak'ta yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi'ne talep olması halinde genel merkezden bir kişi olabileceklerini ifade eden İl Başkanı Hakkı Güney,  kongre için herhangi bir genel merkezden gelecek bir kişi konusunda bir planlama yok. İstedikleri takdirde bizde Zonguldak'a genel merkezden bir kişiyi çağırırız. Ama şuan da biliyorsunuz kongreler sürecinde herkes bir yoğunluk içerisinde'' ifadesini kullandı 
 16 ŞUBAT'TA İL KONGRESİ VAR.. 
16 Şubat' da ilk kongresini yapılacağını hatırlatan CHP İl Başkanı Hakkı Güney, ayın 19'undan  sonra da ayın 16'sında  il kongremizi yapacağız. İl kongremizden sonra da kurultayımız için Mart sonu olabilir veya Nisan da büyük kurultayımızı yapacağız.'' şeklinde konuştu.
 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER