Güney ile Yalçıner aynı Zonguldak'ta yaşamıyor galiba!

Güney ile Yalçıner aynı Zonguldak'ta yaşamıyor galiba!

Güney ile Yalçıner aynı Zonguldak'ta yaşamıyor galiba!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hakkı Güney’i hedef aldı. Kıransoy, CHP Belediyesinin Zonguldak’ta hizmet noktasında yetersiz kaldığına dikkat çekerken CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve MHP Belediye Meclis üyesi Mevlüde Yalçıner arasında geçen ‘Fransız’ polemiğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MHP’li Niyazi Kıransoy, “Hakkı Bey ile Mevlüde Hanım aynı Zonguldak’ta yaşamıyor galiba’ diyerek Zonguldak’ın durumunun uzakta değil bir şehir turunda ortaya çıkabileceğini ifade etti.
“GAZİPAŞA’YI DOLAŞAN BELEDİYEYİ ANLAR”
Zonguldak belediyesine sert ifadeler ile yüklenen ve MHP olarak belediyeye talip olduklarının altını çizen MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Zonguldak belediyesi son derece başarısız bir belediyecilik hizmeti vermektedir ve bu tüm Zonguldak kamuoyunca biline bir meseledir. Zonguldak belediyesi ile ilgili bir fikir edinmek istiyorsanız çok fazla uzağa gitmenize gerek yok. Şehir merkezinde, Gazipaşa caddesinde atacağınız bir tur bilgi edinmenizi sağlayacaktır. Zonguldak’ta belediyecilik sıfırdır. Şehir adeta kendi kendini yönetmektedir. Evet coğrafyamız zor bir coğrafyadır ama belediye başkanlığına aday olanlar bu konuyu bilerek göreve talip olmaktadır. Kimse bu koltuğa rastgele gelip aday olmamaktadır. Dolayısıyla çözüm üretmek seçilen iradenin birinci derecede sorumluluğudur. Zonguldak’ta çözümü bekleyen bir çok sorun vardır. Belediyenin arkasında bir park vardır ki biliyorsunuz içler acısı durumdadır. Belediye başkanı camdan kafasını çıkardığından her gün burayı görebilmektedir. Buna rağmen o bölgeyi mezbelelik halde bırakmakta ısrar ediyorlar. Belki burada emniyetinde bir sorumluluğu vardır diyebiliriz. Zonguldak, kendi kaderine terk edilmiş büyük bir köydür. Belediyeye talip olanlar bunu çözmek mecburiyetindedir. MHP’de Zonguldak’ta belediyeyi yönetmeye taliptir. Ve buna göre adımlarını atmaktadır. Her siyasi hareket zaten iktidar olmak için vardır. MHP Merkez ilçe olarak 19 mahalle de yeniden bir yapılanma başlattık. Teşkilatlarımızı daha da güçlendiriyoruz” dedi.
“SIFIR HİZMET”
CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve MHP Belediye Meclis üyesi Mevlüde Yalçıner arasında geçen ‘Fransız’ polemiğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kıransoy, “CHP İl Başkanı Hakkı Güney’in belediye başkanına sahip çıkması belli bir perspektiften baktığımızda normaldir. CHP bir hizmet getirememiştir. Hizmet noktasında verimsiz olmuştur. Dolayısıyla bence Güney’in yapması gereken öz eleştiridir. “Neden Zonguldak’ta iki  dönedir Zonguldak’ta iktidar olmasına rağmen şehrin çehresini değiştirecek çalışmalar yapamadık” demesi gerekirdi. Mevlüde hanım belediye meclis üyesidir. Belediyenin çalışmalarını içeriden takip eden biridir. Hakkı bey ile Mevlüde hanım aynı Zonguldak’ta yaşamıyorlar zannediyorum. Ama bana göre de bir tane Zonguldak vardır. Ve gerçekten içler acısı bir durumdadır. Devasa sorunları olan bir Zonguldak ile karşı karşıyayız. Öz eleştiri yapmak gerekir. MHP, muhalefet etmek için beyaza, siyah demez. Doğru işler yapıldığında bu kişileri hem destekleyip hem de alkışlamasını biliriz. Geriye dönük bakıldığında herkes bunu gayet net görebilir” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER