'Güzel günler bizleri bekliyor'

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gazipaşa Caddesi’nde başlayan kaldırım yenileme ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

'Güzel günler bizleri bekliyor'

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gazipaşa Caddesi’nde başlayan altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, elektrik, internet, su, kanal, doğalgaz çalışmalarının başlaması ile birlikte Gazipaşa Caddesi’ndeki tüm kaldırımların yenileme çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle, çalışmaları daha da hızlandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çalışmaları daha önceden planladıklarını belirtti. Sokağa atacak paraları olmadığını belirten Başkan Akdemir, çalışmalara hızlı bir şekilde devam edeceklerini ve akabinde Doktorlar Sokağı’na girileceğini belirtti. Şehir merkezinde yeni yapılaşmaların olduğunu ve enerji güçlerinin çok az olduğunu söyleyen Başkan Akdemir, esnafın elektrik kesintisi ile sıkıntı çekmelerini istemediklerini bu nedenle büyük çaplı bir çalışmaya başladıklarını söyledi.

  Başkan Akdemir, çalışmaları yerinde inceleyerek konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Gazipaşa Caddesi’nde altyapı çalışmalarına başladık. Ardından kaldırım yenileme çalışmalarımız olacaktır. Bu çalışmalarımız sadece burayla sınırlı değil. Üniversite mevkiisi var. Orada da asfalt çalışmalarımız yapılacağı için, altyapı çalışmalarına izin verdik. Halkımızın esnafımızın bu işleri yapılması gerektiğini bilmelerini ve onlardan şu çalışmalar esnasında sabır hoşgörü istiyorum. Halkımız için bu çalışma gereklidir. Güzel günler bizleri bekliyor.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER