HABERAL FARKI

HABERAL FARKI

HABERAL FARKI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdari Amiri ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Erkan Haberal, partisinin İl Başkanlığı 12’nci Olağan Kongresi’ne katılmak üzere geldiği Zonguldak’ta partililere ve ülkücülere seslendi.

Kongrenin Divan Başkanlığını da üstlenen Haberal, “Kongremiz çok daha hayırlara vesile olacaktır, birbirimizi kenetleyecektir. 2018 yılındaki kongremizin ne kadar iyi geçeceğinin bir göstergesi olacaktır. Kongreye başlamadan önce söylemek istediğim bir şey var. Zonguldak’a gelince bir tuhaf oluyorum, gerçekten bir tuhaf oluyorum. Türkiye’nin her yerini dolaştım, hemen hemen her bölgeye gittim. ‘Erkan Haberal kütüğünüz Rize’ diyebilirsiniz. Rize’ye de gittim, orada da birkaç toplantı gerçekleştirdim. Ama Zonguldak bir başka. Zonguldak’a gelince içim kıpır kıpır oluyor. Ne mutlu bana ki sizlere kavuştum diye konuştu.

TBMM İdari Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajını okuduktan sonra, MHP’nin Anayasa Değişikliği referandumu başta olmak üzere ülkenin bölünmez bütünlüğü ve terörle mücadele noktasında izlediği politikalar ile MHP’ye yönelik eleştirilere tek tek açıklık getirdi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER