HALK EĞİTİM MERKEZİ KAPILARINI YENİDEN KURSİYERLERE AÇTI

HALK EĞİTİM MERKEZİ KAPILARINI YENİDEN KURSİYERLERE AÇTI

Koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi  yeniden kapılarını kursiyerlerine açtı.

Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Türkan Tuygar; Maske, mesafe ve hijyen kuralları ile 99 Meslek dalından kursların yüz  yüze verildiğini söyledi. Kapılarını yeniden kursiyerlerine açan Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Türkan Tuygar; “ 2020-2021 eğitim öğretim yılında Fatih Halk Eğitim Merkezi olarak Ekim ayında başladığımız kursları pandemi sebebiyle ara vermiştik.11 Ocak’ta tekrar yüzyüze eğitimin başlaması ile birlikte Halk Eğitim olarak biz de yüzyüze kurslarımıza başladık.
Halk Eğitim olarak şu anda maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek gerekli önlemleri de alarak kurslarımıza kadrolu eğitmencilerimiz ile birlikte mahallelerimizde ve merkezimizde devam ediyoruz. Şu ana kadar bir çok alanda kurslarımızı açtık, meslek, beceri, ve kültür alanlarında 99 kurslarımız yüz yüze devam etmekte ve  bu kurslarımızın 11 adedi işbirliğinde açılan kurslarımızdır.
İşkur işbirliğinde meslek edindirme kurslarımız, roman vatandaşlarımıza açtığımız kurslarımızda var. Roman vatandaşlarımıza yiyecek, içecek ve müzik kurslarımız devam etmektedir.
İnşallah dönem sonuna kadar tüm tedbirleri alarak Halk Eğitim kurslarımızı planlı bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER