Hamdi Uçar ne için mesai harcıyor?

Hamdi Uçar ne için mesai harcıyor?

Hamdi Uçar ne için mesai harcıyor?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanlığı’na Ali Bektaş’ı aday gösterebilmek için AK Parti Genel Merkezi’nde yoğun mesai harcıyor.Kardeşi ve iş ortağı Remzi Uçar FETÖ/PDY davasından 6,5 yıl ceza alan Hamdi Uçar’ın da FETÖ’nün bankasından bir milyon lira kredi çektiği biliniyor.
AK Parti İl Başkanlığı döneminde Zonguldak’ın yollar başta olmak üzere, yatırım ve istihdam anlamında sürekli geriye gittiği dönemde Hamdi Uçar’ın ticaretteki yükselişi dikkatlerden kaçmadı. DSP’den Kozlu Belediye Başkanı seçilen Ali Bektaş, AK Parti’ye geçişiyle birlikte belediye kaynaklarıyla yaptırılan Aquapark’ın içerisinde, Kozlu Belediyesi’nin imkanlarıyla yapılan ancak YAP-İŞLET-DEVRET modeline uydurulan Özsüt’ü cüzi bir kira karşılığında Milletvekili Hamdi Uçar’a tahsis etmesiyle dikkat çekiyor. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, yerel seçimler öncesi Genel Merkez’de Ali Bektaş’ı aday yapmak için verdiği mücadele ‘Hamdi Uçar, Ali Bektaş’a çıkar ortaklığı borcunu mu ödüyor’ yorumlarına sebep oluyor.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, il başkanlığı döneminde Ali Bektaş’ı Zonguldak Belediye Başkan Adayı göstertmiş, partisinin seçim kaybetmesine sebep olmuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın, Kozlu Belediye Başkan Adayı olarak Ali Bektaş üzerinde ısrar etmesiyle birlikte Kozlu ilçesini ve halkını hiçe saydığı, kendi ticari ve çıkarını düşündüğü de dikkatlerden kaçmıyor.

KAYNAK; CİNERMEDYA

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER