Hamdi Uçar önce kendi yolunu yaptırsın!

Hamdi Uçar önce kendi yolunu yaptırsın!

Hamdi Uçar önce kendi yolunu yaptırsın!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Ak Parti 3.Sıra Milletvekili adayı Hamdi Uçar’ın ‘5 Bin işçi alacağız’ sözleri üzerine bu vaadin gerçekleştirilemeyeceğini, halkın kandırıldığı belirtti. CHP’li Zaman açıklamasında, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Hamdi Beyler daha yeni iktidar oldukları için vaatte bulunuyor. 16 seneden beri biz CHP iktidardaydık. Kendileri yeni iktidara geldikleri için 5 Bin işçi alacaklarını söylediler. İnsan sormaz mı? 16 senedir neredeydiniz diye. Halkımız 24 Haziran’da bunu onlara soracak” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ayrıca Hamdi Uçar’ın önce Beycuma’da kendi yolunu yaptırması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Zaman, özellikel Ak Partili Hamdi Uçar’a seslenerek , “Siz şu Mithatpaşa tünellerini öncelik olarak yapımına tekrar başlatın. O tünellerde yapım durdu. Özellikle Ak Parti Zonguldak 3.sıra Milletvekili adayı Hamdi Uçar’a sesleniyorum. Sen özellikle kendi yolun olan Beycuma niye durdurulmasına izin verdin. O yolda verin parayı müteahhit çalışsın bitirsin yolu” dedi.
“GERÇEKÇİ DEĞİL”
Hamdi Uçar’ın 5 Bin işçi vaadini ,n gerçekçi olmadığını belirten Zaman, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Hamdi Beyler daha yeni iktidar oldukları için vaatte bulunuyor. 16 seneden beri biz CHP iktidardaydık. Knedileir yeni iktidara geldikleri için 5 Bin işçi alacaklarını söylediler. İnsan sormaz mı? 16 senedir neredeydiniz diye. Halkımız 24 Haziran’da bunu onlara soracak. Ben maden mühendisiyim. Şimdi 5 Bin işçi ne demek? Rödovanslı sahalar şuan kapanma durumuna geldi. Niye? AKP’nin çıkardığı kanun ile beraber. AKP’nin çıkardığı kanun ile rödovanslı sahalar kapanma noktasına geldi. TTK zaten kapanma noktasına geldi. Zonguldak’ta işçiyi azarlarken iyiydi. Bu zamana kadar niye almadınız? Zonguldak’ta bir sürü iŞsiz var. Vaat verirken gerçekçi olunması lazım. Bu yalanlara artık kimse inanmaz. TTK’nın norma kadrosuna göre işçi alınması gerekiyor. Bunların kömür çıkarmak gibi bir derdi yok” dedi.
“BEYCUMA YOLUNU YAPTIRSIN” 
Hamdi Uçar’ın öncelikle kendi yolu olan Beycuma yolunu yapması gerektiğine dikkat çeken Zaman, “Siz şu Mithatpaşa tünellerini öncelik olarak yapımına tekrar başlatın. O tünellerde yapım durdu. Özellikle Ak Parti Zonguldak 3.sıra Milletvekili adayı Hamdi Uçar’a sesleniyorum. Sen özellikle kendi yolun olan Beycuma niye durdurulmasına izin verdin. O yolda verin parayı müteahhit çalışsın bitirsin yolu” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER