Hamdi Uçar TGRT'de tartışıldı! Şok ifadeler!

Hamdi Uçar TGRT'de tartışıldı! Şok ifadeler!

Hamdi Uçar TGRT'de tartışıldı! Şok ifadeler!

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Ak Parti Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından ülkenin büyük bölümünde FETÖ ile iltisaklı bulunan adaylarından listelerden kendine yer bulması vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Özellikle Zonguldak’ta uzun süreden bu yana konuşulan ve Ak Parti’yi esir aldıkları yönünde yorumlar yapılan, yakın akrabalarının ve geçmişte kendilerinin FETÖ yapılanması ile yakın ilişkilerde olduğu iddia edilen kişilerin yönetimde ve milletvekili listelerinde olmasına bir yorumda Ulusal çapta yayın yapan TGRT’den geldi.

Şaban Dişli’nin kardeşinin FETÖ iltisaklı olması sebebiyle Milletvekili yapılmadığını bu doğrultuda Hamdi Uçar’ın aday yapılmasının doğru olmadığı imasında bulunan Küçük’e Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğurlu’da destek verdi.
TGRT’de yapılan programda Türkiye Gazetesi yazarları Fuat Uğur ve Cem Küçük’ün Ak Parti listelerini yorumlaması sırasında Ak Parti Zonguldak’ı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili 3.sıra adayı Hamdi Uçar’ı konuşması gündeme bomba gibi düştü. Türkiye Gazetesi yazarı Uğur Küçük’ün Ak Parti Zonguldak listelerini yorumlarken Hamdi Uçar hakkında, “Zonguldak’ta beş milletvekili var. Üç tanesi AK Parti iki tanesi CHP’den. Yine böyle olur veya 2+2+1 şeklinde gerçekleşir diye tahmin ediliyor. Hamdi Uçar’ın yakını içeride. Hamdi Uçar’ın kendisi de FETÖ’den ifade verdi. Ağustos 2016’da ifade verdi. Kendisinde bir şey var demiyorum. Bana ordan bir sürü şikayet geldi. Şaban Dişli kardeşinden dolayı Milletvekili yapılmadı. İnsanın kardeşi kendini bağlamaz doğru. Şimdi kardeşin dolayı bazıları aday yapılmıyorsa eğer Hamdi Uçar’ın aday yapılması ne kadar doğru? Bu tartışmaya açık bir durum.
İşte o video;

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 14:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yayın balığı
Yayın balığı - 6 yıl Önce

Bu adamdan milletvekilimi olur yahu Allah aşkına ceplerimi diktirecem ne olur ne olmaz

beycumalı
beycumalı - 6 yıl Önce

Adam ifade veriyor aday yapıldı bize de oy vermemek düşer

Ereğli
Ereğli - 6 yıl Önce

Ereğli alaplı bu adam içinmi yok sayıldı abisi fetoş içeridee bu ifade veriyor 15 temmuz ortalarda yok gelnsen bunu milletvekili yap ereğli alaplı sizde buna artık ya sesiniz cıkarın yada sandık gereğinyapın koşkoca ereğli alaplı adam yok demek nüfusu zong nfazla bu iki ilçenin hayydi ereğli gereği yapıyor muyuz alaplı

sevgi şengün
sevgi şengün - 6 yıl Önce

ak parti kuruluşundan buyana gönülden davamızdan vazgeçmedik lakin görüyorumki genel merkez isimleri seçerken muhalefete çalışmış halka değil.zonguldakda seçimler kaybettiren iki lafı bir araya getiremeyen halka hizmeti değilde kendine ticareti yapan ak partiyi zonguldakta silen sildiren adamı nasıl olurda hangi çıkar konusu dahilinde listeye alırsınız adama sormazlarmı hayırdır bi karış boyu adamın türlü türlü huyu var gelip vekil listesine üçe yazıyosunuz ben bir ak partili olarak birdaha zonguldakta vekil yada belediye oy asla vermicem bitmişdir.

zonguldak göknur
zonguldak göknur - 6 yıl Önce

köylerde öküz kalmadı satacak acaba hamdi başka ne satacak terziydi oldu iş adamı acaba nereyi kapaklayacak bu nasıl listedir hüseyin özbakırı eleştirenler neden hamdiyi eleştirmiyor acaba çıkarları var cumhurbaşkana oy var millet vekillerine yok49 adaydan bir hamdimi var karagüzel yine iş başında..

SIRADAKİ HABER