HAMZAÇEBİ: “ZONGULDAK KENELERDEN KURTULMALI!”

HAMZAÇEBİ: “ZONGULDAK KENELERDEN KURTULMALI!”

HAMZAÇEBİ: “ZONGULDAK KENELERDEN KURTULMALI!”

Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ’a yapılan saldırının azmettiricisi olarak suçlandığı için Savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra suçsuz bulunarak serbest bırakılan Çebi Grup CEO’su Yasin Hamzaçebi işinin başında.
 

‘BEN ARTIK GÜLÜYORUM’
Pusula’nın bugüne kadar olduğu gibi yine kendisi ile ilgili yalan haberlere artık gülüp geçtiğini  belirten Yasin Hamzaçebi, “Ben artık söyleyecek kelime bulamıyorum ve takdiri kamuoyuna bırakıyorum” dedi.
 

‘BUNLAR TÜM İŞADAMI VE SİYASETÇİLERİN BAŞINDA AKBABA GİBİ BEKLİYORLAR!’
Azmettirici suçlaması üzerine savcılıkta ifadesi alınan Yasin Hamzaçebi, kendisinin daha önce de açıkladığı gibi bölgede bir çok işyerleri bulunduğunu hatırlatarak, “Çebi Grup bünyesinde istihdam edilen 150 ailenin yanı sıra bölgemizin sosyal, ekonomik ve kültürel sorunları ile dertlenirken, enerjimizi bunlara vermeye çalışırken bir de başımızdan eksik olmayan şantajcı ve iftiracılarla uğraşmak zorunda kalıyoruz.
Allah bölgemize öyle bir belalar vermiş ki; Bunlar tüm işadamı ve siyasetçilerin başında akbaba gibi bekliyorlar!
İşleri güçleri kaos ortamı yaratım bu kaostan ekonomik çıkar elde etmek…
Yapılan bu hareket, iftira ve itibarsızlaştırma operasyonları aslında bölgemizdeki tüm işadamı, siyasetçi ve bürokratlara mesajdır!
Onlara denilmek isteniyor ki; Bakın haaa! Avantayı getirin yoksa sizinle de uğraşırız!
İşadamı çalışmalı. Enerjisini bölgesine yatırım ve istihdam sağlamak için harcamalı…
Siyasetçi enerjisini bölgesine hizmet için harcamalı…
Fakat bizim bölgemizde bu insanların tamamı da enerjisini bir takım keneler için harcıyor. Sonuçta bölgemiz kaybediyor ama bu keneler kazanıyor!” dedi.
 

İFTİRAYA MARUZ KALDIM
Çebi Grup CEO’su Yasin Hamzaçebi, Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ’ın trafikte yaşadığı ve sonrasında gelişen olaylarla ilgili kendisinin azmettiricilik ile itham edilmesine tepki göstererek, “Adalet yerini buldu. Ben adalete her zaman güvenirim. Bu itham ve iftirada bulunanlarda hesabını adalete vereceklerdir” şeklinde konuştu.
Yasin Hamzaçebi, kendisine yapılan iftira ile ilgili olarak işini gücünü bırakıp birkaç saat ifade vermek ile uğraştığını vurgulayarak, “İşimin başındayım. Türk adaletine güveniyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER