Hayati Gürgenç son yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Hayati Gürgenç son yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Hayati Gürgenç son yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Zonguldak’ın en eski emlakçılarından, Mehmet Çelikel Lisesi eski Müdürü Armağan Gürgenç’in babası Hayati Gürgenç(81) Cumartesi günü vefat etti.

Uzun bir süredir kanser teşhisi ile tedavi gören Zonguldak’ın sevilen ismi Hayati Gürgenç yaşama gözlerini yumdu.

Zonguldak’ta Emlakçı Hayati olarak bilinen Hayati Gürgenç Acılık Hz. Ali Camii’sinde kılınan öğle namazı sonrası Belediye Asri mezarlığında toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Hayati Gürgenç’in cenazesine; TBMM eski Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak eski Belediye Başkanları Yüksel Aytaç, Secaattin Gonca, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, Müdür Yardımcısı Ercan Kahya, Memur-Sen il temsilcisi Kamuran Aşkar, Zonguldak Belediye Başkan yardımcıları Kemal Cangöz, Ogan Göktürk’ün yanı sıra Zonguldak Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ile sevenleri katıldı.

Çebi Grup olarak Zonguldak’ın sevilen ismi Hayati Gürgenç’e Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.,

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2019, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER