HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİ ZONGULDAK BELEDİYESİ'NE TAHSİS EDİLECEK

HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİ ZONGULDAK BELEDİYESİ'NE TAHSİS EDİLECEK

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güray Karayılmaz, Ankara karayolu üzerinde bulunan hayvan rehabilitasyon merkezinin Valilik protokoiü ile  Zonguldak Belediyesi'ne tahsisinin gerçekleştirileceğini ifade etti.

Ahmet Karayılmaz yaptığı açıklamada, "Hayvan rehabilitasyon merkezimiz ile ilgili son aşamaya geldik  Valiliğimiz ile belediye arasında protokol  hazırlandı ancak orada Enerjisa'nın nakil hattının yerini değiştirme durumu vardı. Onlarla da görüştük Cuma gününe kadar bizim enerjimizi verebileceklerini ifade ettiler. Dolayısıyla önümüzdeki hafta valiliğimiz de inşallah sayın belediye başkanımız ve valimiz bir  protokol kapsamında buranın tahsisini belediyeye gerçekleştireceğiz."dedi

İçinde ameliyathaneleri bile olacak olan hayvan rehabilitasyon merkezinde Özel İdare olarak iki veteriner görevlendireceklerini ifade eden Ahmet Güral kare Yılmaz sözlerini şekilde devam etti:

"Biz İl Özel idaresi olarak iki veteriner arkadaşımızı buraya görevlendireceğiz. Buranın özelliği hasta ve sakatlanan hayvanlarımızın tedavi süreçlerini geçirecekleri güzel bir mekan olması. İçeride ameliyathaneleri  rehabilite edilebilecekleri tıbbi dökümanlar dahil her şeyi içerisinde olan bir yapı oldu. Çevre düzenlemesinin ardından protokolle devrettikten sonra belediyemiz oranın açılışını yapacaktır."dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 17:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan gonca
Erkan gonca - 3 yıl Önce

Çok sevindirici bir haber isAllah sokaktaki canlarımızin tedavileri en güzel şekilde yapılır

SIRADAKİ HABER