HEDEFİMİZ KALICI HİZMETLER YAPMAK

HEDEFİMİZ KALICI HİZMETLER YAPMAK

HEDEFİMİZ KALICI HİZMETLER YAPMAK

Bütçesi onaylanan İl Özel İdaresi 2019 yılında köy ve grup yollarına 100 kilo metre asfalt yapacak. Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “Sekiz ilçeye 15 kilo metre asfalt yapılacağını ifade ederken büyük ilçelerin asfaltı 20 kilo metre olabilir.” dedi.

Asfalt çalışmasında Çaycuma İlçesinde başarılı olduklarını söyleyen Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “Bu başarıyı tüm İlçelerimize yaymak istiyoruz.  Standardı yüksek bir hizmet ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.” dedi.
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, 2019 Yaz mevsimi sezonunda 100 kilo metre asfalt yapmayı planladıklarını söyledi. Her İlçeye en az sekiz kilo metre asfalt yapacaklarını ve büyük İlçelerin asfaltı 20 kilo metre olabilir diyen Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “ Beş yıllık süre tamamlandı ve dönemin sonuna geliyoruz. Şuanda ekiplerimiz alanda baypas dediğimiz stabilize yapmaya çalışıyorlar. Diğer taraf dan da iş makinelerimiz yol genişletme çalışmalarını devam ettiriyor. Boş durmuyoruz ve hava şartları iyi olduğu zamanlarda bölgemizdeki problemli yollara müdahale etmeye çalışıyoruz. İl Özel İdaresi olarak önümüzdeki sezün hazırlıklarına da başladık. Bilindiği üzere bütçemiz geçti ve yatırım programlarımızı hazırladık. Önümüzdeki sezon programların aksamaması için hazırlıklarımıza başladık. 2019 yılında Zonguldak’a hizmet etmeye devam edeceğiz. 2019 yılı içinde bütün ilçelerdeki arkadaşlarla birlikte yatırım programımızı hazırladık. Genel olarak 8 buçuk kilo metre asfalt temel hazırlığı çalışması yapacağız. Devamında 50 kilo metre birinci kat asfalt, devamında 40 kilo metre ikinci kat asfalt ve iki kilo metre sıcak asfalt planlamamızı yaptık”
HEDEFİMİZ KALICI HİZMETLER YAPMAK
Kalıcı ve uzun yıllar faydalanılacak hizmetlere önem verdiklerini ifade eden Karaveli, “ 100 kilo metre asfalt yapmayı planlıyoruz. Bizim için en önemli problem ve eleştiri aldığımız nokta , karın çok yağdığı zamanlar yollar çok çabuk aşınabiliyor. Bölgemizin coğrafi yapısı yıllarımızın suyu tutmaya müsait olması statik kaplama yollarda problem yaşıyoruz. Bu dönem uygulamaya başlayacağımız sıcak asfalt kaplama planlarımızda da var. Biz sıcak asfalt kaplama ve sıcak karışımı yoğunlaştırmak istiyoruz. Bu anlamda en uygun ilçemiz Çaycuma İlçesi. Bu başarıyı diğer İlçelere de yaymak istiyoruz. Standardı yüksek bir hizmet ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bizim için en önemli proje köy, grup yollarında sıcak asfaltın uygulamaya başlanmasıydı.  Bunun için bölgemizin tamamında çalışmaları başlattık. Bizim sekiz ilçemiz var ve her ilçemizde 15 kilo metre sıcak asfalt çalışması gerçekleşecek. Büyük İlçelerimizde bu rakam 20 kilo metre olabilir” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER