'Hepimizin ortak paydası Zonguldak’tır'

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'dan, CHP İl Başkanı Hakkı Güney'e 29 Ekim yanıtı

'Hepimizin ortak paydası Zonguldak’tır'

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Zonguldak’ta kutlanan 29 Ekim etkinliklerini eleştiren açıklamada bulunmuştu. Başkan Hakkı Güney’in eleştirilerine yanıt veren Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, herkesin fikrine saygı duyduğunu söyledi.

‘OLUMLU MESAJLAR ALDIK’

Ortak paydanın Zonguldak olduğunu ve yapılan törenlerin ardından olumlu mesajlar aldığını söyleyen Başkan Alan: “Hakkı Bey’in görüşlerine saygı duyuyorum. Görüşleri bu yönde olabilir ama biz 29 Ekim’den önce vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunduk ve Cumhuriyetin ilk şehrinin cumhuriyetine güçlü bir şekilde sahip çıkmasını istedik. 29 Ekim günü Madenci Anıtı’ndaki tören hem de fener alayı ilk defa yoğun bir topluluğu oluşturdu. Ben vatandaşımızın memnun kaldığını geri dönüşlerin güzel olduğunu çok net bir şekilde görüyorum. İnşallah bundan sonra daha da birlik beraberliğimizi artıracak bu şehirdeki bayramlarda özellikle hep bir arada olacağız. Hepimizin ortak paydası Zonguldak’tır. Hep birlikte bir ortak paydada birleşmek zorundayız.”

‘SAYIN VALİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Vali Erdoğan Bektaş’a da teşekkür eden Başkan Alan: “Elbette bu işin tuzu biberi, Başkan Güney’de muhalefet görevlerini yapacaktır. Ama biz vatandaşımızdan aldığımız dönüşleri de gördük. Vatandaşlarımızın bu tür etkinlikleri özlediğini çok net bir şekilde gördük. Ben sayın valime de bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bizim böyle bir talebimiz olduğu zamanda taktir sizin diyerek Madenci Anıtı’nda olması konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bana göre de gerçekten çok güzel oldu” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER