HER ANNE GÜLSÜN...

HER ANNE GÜLSÜN...

HER ANNE GÜLSÜN...

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Anneler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Her annenin güldüğü, her annenin çocuğunu yatağına tok yatırmanın huzurunu duyduğu bir dünya en büyük hayalimdir” dedi.

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Anneler Günü nedeniyle bir açıklama yaparak “Hiç kuşku yok ki annelerimiz bizlerin varlık sebebi, en değerli hazinesidir. Hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan evlatlarını yarınlara hazırlayan ilk öğretmeni, karşılık beklemeden en çok sevenidir. Çocuklarının geleceği için büyük bir sorumluluk, bitip tükenmek bilmeyen bir hoşgörü ve engin bir şefkatle didinen anneler gerçek sevgi ve merhametin de simgesidir. Onlar bitimsiz sevgileri, başka hiçbir varlıkta olmayan sonsuz sabırları, sevecenlikleri ile hepimizin başının tacı, gönlünün sultanıdır. Yerinin doldurulması mümkün olmayan en değerli varlığı, yol göstericisi, yaşam kaynağıdır. O yüzden tüm anneler eli öpülesi, hepsi kutsaldır. Onlar için, ‘Cennet ayaklarının altındadır’ denmesinin yegane sebebi de budur” dedi.

ANNELERİN DUYDUĞU YARIN ENDİŞESİ SON BULMALIDIR
Başkan Kantarcı açıklaması, “İçinden geçtiğimiz bunalımlı günlerde, anneler, dünyanın pek çok yerinde ecelsiz ölümlerde yitirdiği evlatlarına gözyaşı dökerken, yoksulluğun pençesinde kıvranan büyük bölümü de derin bir yarın endişesi içindedir. Bilimin, teknolojinin eriştiği boyut, insanlığın bunca yılda oluşturduğu kültür ve edindiği zenginlikle tam bir tezat olan bu tablo içimizde kanayan bir yaradır. Dünyanın dört bir tarafındaki hırslı politikacıların, şahsi çıkarlarını her şeyini üstüne koyan sözde devlet adamlarının yarattığı bu durum mutlaka aşılmalıdır. Her annenin güldüğü, her annenin çocuğunu yatağına tok yatırmanın huzurunu duyduğu bir dünya en büyük hayalimdir. Annelerin çocuklarının ecelsiz ölümlerine döktükleri gözyaşları, duydukları yarın endişesi artık son bulmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, varlık sebebimiz annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, her birine en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek bitirdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2019, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER