Huzur ve güvenlik için çalışıyorlar

Özbakır, "bölgemizin huzuru ve güvenliği için Emniyet teşkilatımıza yardımcı olabileceğimiz her ne varsa elimizden geldiği ölçüde, desteğe her zaman hazırız “ dedi.

Huzur ve güvenlik için çalışıyorlar

Zonguldaka atandığı günden bugüne kadarki geçen süre zarfında başarılı çalışmalara imza atan Zonguldak halkının taktirini  ve sevgisini kazanan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlıya AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır beraberinde Zonguldak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte Turanlıyı makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili Özbakırın kardeşim dediği Turanlıya Emniyet Müdürlüğündeki makamında yapmış olduğu ziyarette Zonguldak ili ve ilçelerinin asayiş konuları ve gündeme dair bir ziyaret gerçekleştirdiler. Özbakır, bölgemizin huzuru ve güvenliği için Emniyet teşkilatımıza yardımcı olabileceğimiz her ne varsa elimizden geldiği ölçüde, desteğe her zaman hazırız “ dedi.

Ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü Metin Turanlı duyduğu memnuniyetden dolayı Milletvekili Özbakır ve İl Başkanı Tosuna teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 07:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
sehmuz
sehmuz - 7 yıl Önce

adam gibi adamlar bir arada

SIRADAKİ HABER