İdamsa idam edilmeli!

İdamsa idam edilmeli!

İdamsa idam edilmeli!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis üyesi ve İl kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, yaptığı açıklamada ile Türk Aile töresine ve bu doğrultuda ülkede yaşanan çocuk istismarlarına dikkat çekti. Türk töresinde aile, ülke, devlet ve millet kavramları iç içe olduğuna dikkat çeken Yalçıner, topluma yararlı bireyler yetiştirmenin önemine dikkat çekti. Diğer taraftan küçük çocuklara yapılan cinsel istismar olaylarında artış yaşandığının altını çizen Yalçıner, cezai yaptırımların ağırlaştırılmasını hatta idamın geri getirilmesini talep etti.
“ŞİDDET YÜKSELİYOR”
Türk töresinde aile, millet ve devlet kavramlarının önemli yer teşkil ettiğine dikkat çeken Yalçıner, “Türk töresinde aile, ülke, devlet ve millet kavramları iç içedir. Aile demek bir noktada düzenlemektir. Aile fert ile toplum arasındaki ilk temel köprüdür. Toplumun temeli olan ailede fertleri birbirine bağlayan unsurlar şevkat, sevgi, saygı, dürüstlük ve sabırdır. Böyle bir aile topluma sağlam karakterli bireyler yetiştirir. Devletimizin devamlılığı için topluma sağlıklı bireyler yetiştirmek Devleti'nin de milletine sahip çıkması bu anlamda önemlidir. Son yıllarda toplum olarak sosyal ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle aile kavramının zayıflamasına neden olmaya başlamıştır. Boşanmalar artmış ve bu nedenle kadına şiddet olayları da her geçen gün artış göstermiş” dedi.
“İDAM!”
Küçük çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarının artış gösterdiğine dikkat çeken Başkan Yalçıner, “Bunun yanı sıra küçücük bedenleri çocuklarımıza karşı yapılan cinsel istismar ve şiddet olayları da aşırı derecede artarak devam etmekte. Bu yaşanan acılar yüreğimizi yakmakta ve bizleri derinden üzmektedir. Hepimizin bir ailesi var. Çocuklarımız var. Bu konuda bize bir şey olmaz demeden empati yaparak toplumu bilgilendirme ve yasal düzenlemeler konusunda aile ile ilgili bakanlığımızın ne yapması gerekiyorsa bir an önce yapmalıdır. Aile bağlarını güçlendirici projeler ortaya koyarak bunları topluma anlatmalıdırlar. Çocuklarına ve ailelerine sahip çıkmayan hiçbir millet ve devlet ayakta kalmamıştır. Suç oluşmadan önlemler almalıyız. Devlet birey ve toplum sağlığından sorumludur. Geleceğimizin teminatı yarınlarımızın ümidi yavrularımıza sahip çıkmak hepimizin görevi olmalıdır diye düşünüyorum. Bu suçları işleyen insan bile diyemeyeceğim kişilerle ilgili de en ağır cezaları verilmeli idamsa idam edilmeli” ifadelerini kullandı.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Birben
Metin Birben - 5 yıl Önce

Sizinle birllilte daha guzelzonguldakicin sozuda dekbirlikte ca
lismak dilegiyle guzelzonguldak icin



aha guze
lzo

SIRADAKİ HABER