İFTAR SONRASI KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DAVET

İFTAR SONRASI KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DAVET

Türk Kızılayı Kilimli Temsilcisi Başkanı Hakan Çakır, Çarşamba günü iftardan sonra kapalı spor salonu önünde düzenleyecekleri  kan bağışı kampanyasına katılım çağrısında bulundu.

Türk Kızılayı Kilimli Temsilcisi başkan Hakan Çakır yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Kan merkezimizde kan stoklarında ciddi şekilde azalma ve sıkıntılar mevcut. Zonguldak merkezde hergün yapılan  kan bağışı kampanyasını 21.04.2021 Çarsamba günü akşamı  Kilimlide yapacağız.İftardan sonra saat 20.30 ila 00.00 arası Kilimli Kapalı Spor Salonu önünde  gerçekleştireceğimiz kan bağışı kampanyamıza, bu tür etkinliklere  her zaman sahip çıkan ve bir bütün olan saygıdeğer Kilimlili vatandaşlarımızı davet ediyoruz"
Kan bağışı ve Kan'ın sürekli ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Hakan Çakır Kan bağışında bulunacak vatandaşlarımız için  sokağa çıkma kısıtlamasının engel  olmadığını belirtti. Çakır; "Kilimli'li vatandaşlarımızın Çarşamba günü  yapacağımız etkinliğe gönülden sahip çıkarak yeterli sayıda kan alacağımıza inancımız tam" diyen Çakır, tekrar Tüm Kilimli'li hemşerilerimizin ve Müslüman aleminin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor bu zor günleri bir an önce geride bırakıp Ramazan Bayramına ve güzel günlere kavuşmayı Cenab'ı Allah'tan Niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER