İhtisas Komisyonları belirlendi

İhtisas Komisyonları belirlendi

İhtisas Komisyonları belirlendi

Zonguldak Belediye Meclisi Nisan ayı ilk birleşimi Belediye toplantı salonunda Başkan Akdemirin başkanlığında başladı. Toplantıgundeminde encümen üye seçimlerinin yanı sıra 2017 yılı mali yılı denetim komisyon raporu okunarak oylamaya sunulacak. Toplantının tartışmalı geçmesi bekleniyor.

Encümen üyeliğine Cevat Bulut 21, Zeki Çolak 16, Gökhan Demir 15 oy ile seçildiler.

Plan, Bütçe Komisyonu; CHPden Özberk Papila, Lale Karakulak, Suleyman Özdoğan, Ak Partiden Havva Yılmaz ve Abdullah Karagüzel komisyonlara seçildiler.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Belediyesi 2017 yılı faaliyet raporunu neclis üyelerine açıklıyor.


İmar Komisyonu; CHPden Mehmet Türkçelik, Selçuk Hasdemir, Sertan Bacak, Ak Partiden Saadettin Birinci ve Ali Danacı yapılan oylama ile seçildi.
Trafik Komisyonu; CHPden Gokhan Demir, Altan Sezgin, Cavit Zülfikar, Ak Partiden S. Alagöz ve Sadettin Birinci yapılan oylama ile komisyona seçildi.
Kültür, Turizm ve Çevre Komisyonu; CHPden Emine Uzun, Lale Karakulak, Altan Sezgin, Ak Partiden Mehmet Mercimek ve Hasan Bircan yapılan oylama ilr komisyona seçildi.

Türlü İşler Komisyonu; CHPden Cavit Zülfikar, Zeki Çolak, Emine Uzun, Ak Partiden Mehmet Mercimek ve Gökhan Karaarslan yapılan oylama ile komisyona seçildiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER