'İl Başkanımızın yanındayız'

MHP teşkilatlarından mevcut İl Başkanına destek var.

'İl Başkanımızın yanındayız'

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey İlçe Başkanı Tuna Çapcı 21 Mayıs Pazar günü yapılacak İl Kongresi’nde Gökçebey Teşkilatı olarak mevcut il başkanını desteklediklerini bildirdi.

Tuna Çapcı yaptığı açıklamada; Malumunuz üzerine 21 Mayıs Pazar günü Zonguldak İl Başkanlığı için kongremiz olacak. Kongre de 12 Gökçebey delegesi oy kullanacak. Delegelerimizin tamamı mevcut il Başkanımızın Adaylığına eksiksiz tam destek verecektir.

Bizler MHP olarak Türkiye’nin çimentosuyuz. Yani bütünleştiren birleştiren bir faktörüz. Bizler diyoruz ki teşkilatlar kongreler ile güçlenmiştir ve bu güçlenme süreci il kongresinde perçinleşecektir. Bizim öncelikle derdiğimiz Vatan ve Millettir. Sonra Davamız en son bizler geliriz. Bizlerin bu davada işgal ettiği koltuklar hep gelip geçici olmuştur.

Birlikteliğimiz daha da güçlenmesi kemikleşmesi için İl Başkanımız Hamdi Ayan’ın yanındayız. Kongre salonuna gideceğiz. Oyumuzu kullanacağız ve Türkiye’nin büyümesi için içte ve dışta düşmanlarına meydan okumak için Hamdi Ayan diyeceğiz ve Devlet Beyimizin liderliğinde yürümeye devam edeceğiz. ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 07:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER