İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR..

AK Parti il başkanlığı tarafından geniş katılımlı bir iftar programı düzenlenecek. 22 Haziran Parşembe günü yapılacak iftara, AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, bölge sorumluları Ali Temur ve Hacı Turan ile Zonguldak milletvekilleri de katılacak.

İL BAŞKANLIĞINDAN İFTAR..

AK Parti İl Başkanlığı’nın Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yıl 22 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.
AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, 22 Haziran Perşembe günü Alaborina Restaurant’ta düzenlenecek iftar programına, AK Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş,  AK Parti eski Giresun Milletvekili ve Bölge Sorumlusu Ali Temur, AK Parti eski Kırşehir milletvekili Hacı Turan ile AK Parti Zonguldak milletvekillerinin de katılacağını söyledi.
TOSUN: TÜM TEŞKİLATLARIMIZI BEKLİYORUZ
İftar programına,  AK Parti’de bugüne kadar görev yapmış eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarını davet edeceklerini belirten Zeki Tosun, “Mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz, son günlerine yaklaştık. Biz de, AK Parti il teşkilatı olarak 22 Haziran Perşembe günü çok kıymetli Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş Beyin de katılacağı, tüm teşkilatlarla beraber geniş katılımlı bir iftar programı düzenledik. Bunun çalışmalarını da arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Sayın Mustafa Ataş katılacak, bir de bölgemizin teşkilat Başkan yardımcılarımız Hacı Turan ve Ali Temur Bey katılacaklar. Tabi biz bu çalışmayı yaparken, kuruluşundan bu yana Zonguldak teşkilatlarında görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımızı, büyüklerimizi, ağabeylerimizi, il ve ilçe başkanlarımızı teşkilat için çalışmış kardeşlerimizi davet ediyoruz. İnşallah o gün güzel bir iftar programı yapacağız, kaynaşma yemeği gibi olacak. Ben tekrar Zonguldak AK Parti teşkilatlarında görev yapan kardeşlerimizi 22 Haziran günü Alaborina’da yapacağımız iftar programına bekliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER