İl Genel Meclisi'nin ilk birleşimi gerçekleşti...

Mecliste İl Özel idaresi 2019 yılı kesin hesabı plan ve bütçe komisyonuna havale edildi 

İl Genel Meclisi'nin ilk birleşimi gerçekleşti...

Covid-19 süreci nedeniyle  İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında il genel meclisi ve Belediye Meclis Toplantısı'nın yapılması ileri bir tarihe ertelenmişti. Covid-19 da normalleşme süreci ile birlikte tekrar yeni bir genelge yerini alarak İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Toplantı'larının yapılmasına karar verilmişti. Bu genelge kapsamında da bugün Zonguldak İl Genel Meclisi ilk birleşimini gerçekleştirdi. 
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli gerçekleştirilen İl Genel Meclisi birleşiminde meclis üyeleri kovid-19 testleri kapsamında tek tek sıraya oturarak sosyal mesafeye dikkat ettiler.  İl Genel Meclisi üyeleri Arca maske takarak toplantıya katıldılar.Ayrıca toplantıya katılan her bir il genel meclisinde Ateş ölçerle ateşi ölçüldü meclis üyeleri meclis salonuna girmeden ellerini dezenfekte ettiler. Meclis açılış ve yoklama ardından bir önceki oturmayı tutanak özetini okunması ile başladı ve ardından gündem maddenin görüşülmesine geçildi. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli meclis oturumunda yaptığı konuşmada meclis üyelerine hoşgeldiniz diyerek, "2 aylık bir aranın ardından gerekli önlemi olarak yeniden toplantımıza başladık hayırlı ve uğurlu olsun ifadesini kullandı. 
 

2019 ÖZEL İDARE KESİN HESABI KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ 
Mecliste İl Özel idaresi 2019 yılı kesin hesabı görüşüledu.strateji geliştirme Müdürü Mehmet Dilaver meclis üyelerini kesin hesap konusunda bilgilendirdi ve ardında yapılan oylama ile birlikte il özel idaresi 2009 yılı kesin hesabı plan ve bütçe komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi..

 TARIM  ÇOK İYİ GİDİYOR 
mecliste gündem dışı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesine Bahattin Yılmaz Zonguldak'ta tarımın yavaş git dinlen dert yanınca AK Parti Devrek İl Genel meclis üyesi İsmet bostancı'da cevap vererek Zonguldak devrek'te tarım çok iyi gidiyor tarımda müthiş gelişmeler var diyerek cevap verdi
Mecit bir sonraki birleşimin günü ve saatini belirlenmesi ile son buldu


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER