İl Genel Meclisi üyeleri Antalya'da!

İl Genel Meclisi üyeleri Antalya'da!

İl Genel Meclisi üyeleri Antalya'da!

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli, Antalya’da Türkiye İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği’nin dört sürecek olan eğitim seminerine katıldıklarını söyledi.
AK Partili ve CHP’li meclis üyelerinin katılımı ile bugün başlayan seminerde yer aldıklarını söyleyen Başkan Necdet Karaveli: “Türkiye İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği seminerimize Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu, Dernek Başkanı Satılmış Gürbüz, antalya partner eski Savunma Bakanı, şu an Türksat Yönetim Kurulu Başkanı olan Vecdi Gönül’ün katılımı ile seminerimiz başladı. Seminerimizde Özel İdarenin işleyişi yeni sisteme yönelik idarenin yapması gerekenler konusunda bilgiler verildi. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 17:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halkın sesi
Halkın sesi - 5 yıl Önce

Vatandaş yolumuz yok diye çığlık atıyor
Bunlar tatil yapıyor ben bunlara ne söylesem yazık..

çekiç
çekiç - 5 yıl Önce

tam seçim geldi şimdi bugereksiz masraf nedir yazık değilmi ne kampı bu devletin paraları nasıl çar cur ediliyor zaten encümenden bazı duyumlara göre amacının dışında harcamalar yapıldığı bu yapanların oradaki devlet memurlarına siyasi baskı mobing uyguladıkları sylenyor ey AKP artık encümene yeni isimler katılsın bunedir yahu birileri orayı babasının arka bahçesi yapmış değiştirmezseniz oy vermeyecez

SIRADAKİ HABER