İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN'DAN EĞİTİM BİR-SEN'E ZİYARET

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSUN'DAN EĞİTİM BİR-SEN'E ZİYARET

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar'ı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Eğitime verdiği katkılardan dolayı ben sendikamıza teşekkür ediyorum"derken Aşkar'da, "Biz Zonguldak ve Türkiye sevdalısı bir sendikayız"şeklinde konuştu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar'a iade-i nezaket ziyaretinde bulundu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, ziyarette yaptığı açıklamada, "Sağ olsun göreve başladığımızda bizleri ziyaret ettiler ve bizde iade-i nezaket ziyaretlerine başlamış bulunuyoruz. Bugün de Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesine iade-i nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Bu süre içerisinde eğitime verdiği katkılardan dolayı ben sendikamıza teşekkür ediyorum. Bir çok konuda istişare halindeyiz. İnşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da özellikle eğitim kalitesini arttırmada öğretmenlerimizin tamamını ilgilendiren konularda istişarelerimiz sürecek. Birlik beraberlik içerisinde bizlere emanet bir nesil var. Biz sivil toplum örgütlerimiz, katkı sağlayacak olan tüm birimler ile beraber nesilleri en iyi şekilde yetiştirmeye gayret edeceğiz Ben öncelikle göreve başladığımızda bizlere yapmış olduğu nazik fiyatlarından dolayı teşekkür ediyoruz."dedi.

AŞKAR; "BİZ ZONGULDAK SEVDALISI TÜRKİYE SEVDALISI BİR SENDİKAYIZ"

Memur-Sen İl Başkanı ve eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Müdürümüze tekrar hayırlı görevler dileyerek sözlerime başlıyorum. Değerli arkadaşlar biz Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen olarak defalarca tekrarladık, burada bir kez daha tekrarlamak istiyorum ki Zonguldak'ın kalkınması, gelişmesi, eğitimin bir adım daha ileri gitmesi noktasında sendika olarak bize ne düşüyorsa biz her daim Her platformda destek olacağımızı bildirdik. Biz Zonguldak sevdalısı Türkiye sevdalısı bir sendikayız"

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2020, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER