İlçeler arası seyahat de yasaklandı

İlçeler arası seyahat de yasaklandı

İlçeler arası seyahat de yasaklandı

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş duyurdu, İl genelinde uygulanan uygulamanın aynısını ilçeler arasında da uygulanacak. İlçeler arasına polis ve jandarma bariyerle önlem alacak.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İl içerisinde geçişlere sınırlama getirildiğini ve uygulamanın bu geceden itibaren başlayacağını söyledi: Bektaş, "Bütün gayretlerimize rağmen bazı Zonguldak il merkezinde fena değiliz ama bazı ilçelerde ana bulvarlarda ana alterlerdeki tenhaları istediğimiz düzeyde yakalayamadık. Bunu yakalamadığımız sürece de bu işin üstesinden geleceğimizi düşünmüyoruz. Bizim de kendimize göre bir bilim kurulumuz var. Onlar bizden bir tek şey istiyor, izolasyon. İnsanlar kendi evlerinde kalsınlar, sokağa çıkmasınlar. Bunu yapamadığımızda bu işi başaramayacağımızı söylüyorlar. Bunu gerçekleştirmek üzere İl Pandemi Kurulu, gene bu gece 24.00'den başlayarak 2 hafta süreyle ilçeler arası geçişlerde ilimize giriş çıkışlarda geçişleri sınırlama kararı aldık. Düzce'den, Karabük'ten Zonguldak'a gelirken, Zonguldak'tan Bartın'a çıkarken hangi şartlar aranıyorsa Ereğli'den Zonguldak'a gelirken, Çaycuma'dan Zonguldak'a gelirken aynı şartlar aranacak. Bunu hocalarımız çok ısrarla istediler"

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2020, 09:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 4 yıl Önce

Ereğliden Tıp Fakültesine gidip gelen hemşire ve sağlık personeli neyle gidip gelecek. Bunun da bir açıklaması olmalı.

Ayşegül
Ayşegül - 4 yıl Önce

Cok teşekkür
Zaten Zonguldak a gidis gelislere bakin banka personelleri bunlar en cok risk altinda eregliden Zonguldak a Zonguldak'tan eregliye tasiyici ..bu calisanlarin gecislerine asla izin vermeyin Zonguldak'tan gelen Zonguldak taki subede eregliden giden ereglideki şubede çalışmasina devam etsin. Bankalarda surekli para sirkülasyon u var lutfen bu uyariyi dikkate alin lutfen !

SIRADAKİ HABER