İnağzı Mahallesi Alan’ı bağrına bastı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Selim Alan, İnağzı Mahallesi ve Terakki Mahallesinde miting düzenledi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği mitingde vatandaşlar Dr. Selim Alan’ı bağrına bastı. 

İnağzı Mahallesi Alan’ı bağrına bastı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Selim Alan, saha çalışmaları kapsamında İnağzı Mahallesi ve Terakki Mahallesi Buldanlı Sokakta vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Alan, meşalelerle karşılandı. Alan’a AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, 19’uncu dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, ve partililer eşlik etti. 
Seçim sayılı günler kaldığını ifade eden AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, "İnağzını böyle gördükten sonra bu iş tamam. Her geçen gün böyle coşku. 5 ay önce yola çıkarken yeni Zonguldak dedik. Artık Zonguldak bağıra bağıra bizi çağırıyor. Ak Parti belediyeciliği çağırıyor, hizmeti çağırıyor. Zonguldak’ın artık gençliğe ihtiyacı var, harekete ihtiyacı var ve değişime ihtiyacı var. 10 yıldır hizmet edemeyenler bize bir hizmeti çok görenlerle yarışıyoruz. Şurada 5 günümüz kaldı. Biz Allah’ın izniyle unutulan hizmetleri fazlasıyla hatırlatacağız. 19 mahallede sorduk, caddede sorduk, memura sorduk, işçiye sorduk, emekliye, yaşlıya ve gence sorduk. Şimdi inağzına soruyorum. Acaba ben mi gözden kaçırdım. 10 yıldır bizi yöneten Cumhuriyet Halk Partisi belediyesinin yapmış olduğu bir tane eser var mı hepimizin istifa ettiği faydalandığı tek bir eseri hatırlıyor musunuz? Demek ki artık değişim zamanı çoktan geldi geçiyor. Artık diyoruz ki, gelin hep beraber kazanalım. 10 yıldır hep beraber kaybettik. Sadece AK Parti kaybetmedi. Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren hemşerilerimde kaybetti. Kağıt üzerinde CHP belediyeyi kazandı ama benim CHP’li hemşerilerimde kaybetti. İnanın içlerinden şunu diyenlerde var ‘elim kırılsaydı da vermeseydim’ diyenler var. Biz herkesin yüzünü güldürmeye talibiz. Göreve geldiğimizde ilk önce yollarımızı yapacağız. Bizler Zonguldak’a hizmet etmek için yola çıktık. Seçime kısa bir süre kaldı. İnşallah İnağzı Mahallesinden rekor bir oy alacağız. Mevcut yönetim bizleri 10 yıldır çöpe, kanalizasyona, pisliğe mahkum etti. Bizim insanımız kime güveneceğini bilir. Biz verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. Biz buraya ayda 2 kere geleceğiz. Onlar 5 senede bir kere geliyorlar. Biz söz veriyoruz her ay iki kere geleceğiz. Dışarıdan bir dostumuz akrabamız geldiğinde şehir dışına çıkmak zorunda kalıyoruz. Bunların hepsini Allah’ın izniyle çözeceğiz. Belediyeye derdini anlatmaya gelen vatandaşımız kapıyı kapalı görmeyecek. Gelen herkes bizimle rahat rahat görüşebilecek. Biz kapıyı kaldıracağız vatandaşın derdiyle dertleneceğiz. Gönül Belediyeciliğini Zonguldak Halkıyla tanıştıracağız. Cumhurbaşkanımız Zonguldak’a geldi ve projelere destek sözü verdi. İçişleri Bakanımız Zonguldak’ geldi bizlere destek verdi. Projelere sahip çıktı. Bizlere inanın Zonguldak’ı yaşanabilir bir yere haline getireceğiz. Ben sizlere güveniyorum. 31 Mart’ta evladınıza sahip çıkacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 
Zonguldak eski milletvekili Ali Uzun da “Ben şunu gördüm. Doktor Selim Alan inşallah 31 Mart akşamı belediye başkanı olacak. Allah nasip ederse. Esas biz sizinle gurur duyuyoruz. Gösterdiğiniz ilgiye alakaya teşekkür ediyorum. Selim Alan’ın arkasında olduğumu bir kere daha ifade etmek istiyorum. Selim Alan’a sahip çıkalım. 31 Mart’ın dönüşü yok. Beş sene sonra. Onu bilesiniz. Ben bir kere daha teşekkür ediyorum. Siz Selim Alan’a sahip çıkın, 110 gündür arkadaşlarımız Zonguldak’ı karış karış geziyorlar. Arkadaşlarımızın yüzünü kara çıkartmayın. Bunun tekrarı yok" dedi. 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da konuşma yaparak Selim Alan'a destek istedi. 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER