İşçi Listeleri İptal Oldu

Zonguldak İl Genel Meclisinin Ocak ayı beşinci birleşiminde gündeme gelen ve oldukça yoğun tartışmalara neden olan Özel İdareye alınan 112 kişilik kadro Vali Ahmet Çınar tarafından iptal edildi. Alınan bilgiye göre, İl Genel Meclisi...

İşçi Listeleri İptal Oldu

Zonguldak İl Genel Meclisinin Ocak ayı beşinci birleşiminde gündeme gelen ve oldukça yoğun tartışmalara neden olan Özel İdareye alınan 112 kişilik kadro Vali Ahmet Çınar tarafından iptal edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Genel Meclisi toplantısında tartışılan ve çalışan müdürlerin yakın akrabalarının alındığı şeklindeki iddia üzerine, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, konuyu incelemesinin ardından listeyi iptal etti.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli konu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar bize gelen resmi bir yazı yok ancak bizim tartışmaya açtığımız 112 kişilik liste iptal edildi. Tabi bu listede İl Özel İdaresi’nde çalışanlar da vardı. Bu liste yeniden düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan ve işten çıkartılan 14 kişi de dahil 94 kişi kadroya alınacak. 12 işçi arkadaşımızda problem var, bunlar da Mayıs ayında kadroya alınmış olacak. Listede yer alan ve geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresi bünyesinde çalışmayan hiçbir isim kadroya alınmayacak” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 17:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Doğrusu yapılmış incelenip düzeltilmeli

SIRADAKİ HABER