‘İşçimiz bizim şartlarımızda üç bölgeden alınsın’

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’dan net TTK açıklaması

‘İşçimiz bizim şartlarımızda üç bölgeden alınsın’

...Özel İçerik....

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
TTK’ya alınacak olan bin 500 işçinin yanı sıra partilerinin aday kriterleri hakkında yapılan açıklamaları da değerlendirerek önümüzde ki süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların Zonguldak’a geleceğini söyledi. 
‘ZONGULDAK-KARABÜK-BARTIN’DAN ALINSIN’
TTK’ya işçi alımının bir an önce yapılması için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Zeki Tosun: “Milletvekillerimizle beraber sayın bakanımıza işçi alımının tamamımın yapılması için görüşlerimizi söyledik. Bundan ziyade nasıl alım yapılacağı konusu da çok önemlidir. Bakanlık nezdin de hem Türk-İş’le görüşmeler yapılıyor. İnşallah son noktaya gelinecek. Sonuçta işçimiz bizim şartlarımızda Zonguldak-Karabük-Bartın’dan alınsın, sonrasında bin işçi yılbaşına kadar 500 işçi de sonradan alınsın. Biz ona da razıyız ama yapabilirsek bin 500 işçiyi aynı zamanda alabileceğiz” dedi. 
BAŞARILI OLANLA YOLA DEVAM
AK Parti’nin adaylık kriterlerini de değerlendiren Tosun: “Sayın Cumhurbaşkanımız mevcut belediye başkanlarımızın 4-5 yıllık çalışma ve projelerine bakarak kararını vereceğini söyledi. Doğru bir söylem. Başarılı olmayan gider dedi. Bu her yer için geçerlidir. Sonuçta hepsine bakılacak. Bizimde ilimizde varsa başarısız belediye başkanlarımız varsa bakılır. Zaten Genel merkez tarafından çalışmalar yapılıyor. Her belediye başkanının Genel merkezde dosyaları var, takip ediliyor. Mevcut belediye başkanlarının 4 yıllık vaatlerini yerine getirip getirmediği ve projelerine bakılarak yeni dönemde bir yol çizilecek” dedi. 
‘CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN ZONGULDAK ÇOK ÖNEMLİ’
Seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zonguldak’a gelebileceğini sözlerine ekleyen Tosun: “Cumhurbaşkanımız için Zonguldak çok önemli bir yerdir. Büyük ihtimalle seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanımız ilimize gelir. Bakanlarımız da Zonguldak’a gelecekler. Bu dönemde daha çok gereceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER