İşkur 300 kişi alıyor... Kayıtlar başladı

İşkur 300 kişi alıyor... Kayıtlar başladı

İşkur 300 kişi alıyor... Kayıtlar başladı

Çalışma ve İşkur il Müdürü Gönül Demirsu, Kurum ve kuruluşlara alınacak 300 kişinin kayıtlarını almaya başladıklarını söyledi. Demirsu yaptığı açıklamada, belediye, İl Özel idaresi ve Orman Su işleri müdürlüğüne alınacak 300 kişi için başvuruların bugün itibaren başladığını ve 5 gün süreceğini belirterek; “İl müdürlüğümüzce istihdam çalışmalarına devam ediyoruz. İstihtam seferberliği kapsamında bütün özel sektör işyerlerini ziyaret edip teşvikleri anlatıyoruz. Toplum yararına program kapsamında 300 kişinin alımıyla ilgili kayıtlara başladık. Bu başvuruların  Belediye, il Özel idaresi ve Orman Su işleri için alıyoruz.

O alınacak olan kişiler altı ay süre içinde çalışacaklar. 1 Haziran itibari ile göreve başlatmayı düşünüyoruz. Bunun yanı sıra şu anda bütün belediyelerde ve diğer kamu kurumlarında 2473 kişi zaten çalıştırıyoruz. Bu 300 kişi bunlara ilaveten alınacak. Genelde belediyelerin alt yapıları düzenlenmesi amacıyla bu işçileri ilave olarak alıyoruz. Eylül ayında da okullar için yeniden alımların olacağını düşünüyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 23:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Safiye taşkın
Safiye taşkın - 5 yıl Önce

Bende çok yazildim ne yazıkki çok ihtiyacım olduğu halde ismim çıkmadı çünkü bir tanıdığım yok ben kanser tedavisi gördüm çok şükür şu anda iyiyim ve çalışmak istiyorum çünkü zor durumdayım 4 kişi yiz eşim askeri ücretli ve kiradayim daha da önemlisi de amaliyat olcam lütfen. Gerçek ten ihtiyaci olanları alın ve arastirin

SIRADAKİ HABER