İŞKUR EREĞLİ KAMPÜSÜNDE

İŞKUR EREĞLİ KAMPÜSÜNDE

İŞKUR EREĞLİ KAMPÜSÜNDE

İŞKUR  Kampüste Programına  Zonguldak  Bülent  Ecevit Üniversitesi Kdz.Ereğli Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden Büyük İlgi…

Zonguldak İŞKUR  İş ve Meslek Danışmanları “İŞKUR Kampüste” etkinlikleri kapsamında  Zonguldak   Bülent  Ecevit   Üniversitesi  Kdz.Ereğli  Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ile bir araya gelerek Kurum Faaliyetlerinin  tanıtımını  yaptılar.

Üniversite öğrencilerine; İŞKUR Kampüste video gösteriminin ardından İŞKUR Faaliyetleri  sunumu yapıldı.  İşkur'a  kayıt,  İş Kulübü faaliyetleri,  İşbaşı Eğitim  Programı, Sosyal Çalışma Programı, İşe İlk Adım projesi ve geleceğin mesleklerinde düzenlenecek işbaşı eğitim programları hakkında yararlı bilgiler verildi.

Bu programın asıl amacı olan gençlerimizi çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi edinmelerini sağlamak ve onlara rehberlik etmek, öğrencilerimizi staj/işbaşı eğitim olanaklarından haberdar etmek ve  Kurum hizmetlerinden mümkün olduğunca faydalanmalarına yardımcı olmak adına yapılan tanıtım öğrenciler arasında memnuniyet yarattı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER